Să oferi un cadou prietenilor tăi în zile obișnuite, poate avea mai mult impact decât în zi de sărbătoare.

Zilele trecute, mi-am surprins prietena cu o mică supriză și a rămas plăcut impresionată, ea fiind obișnuită să primească anumite cadouri doar în zilele mai speciale. Cu ocazia asta îți ofer cinci recomandări pentru a face un cadou reușit într-o zi obișnuită.

  1. Prajiturile Via Delice

I-ai auzit vreodată pe prietenii tăi spunând că le este poftă de ceva dulce? Poate te gândești la ciocolată și asta aproape tot timpul e și prima mea variantă. Surprinde-i cu trufe de ciocolată sau prăjituri de casă pregătite cu dragoste și îndemânare. Noi am testat nucile umplute și am făcut patru cutii cadou. Sunt absolut delicioase.

2. Dulciurile lui Vladut

Sunt o doua variantă de dulce dacă încă nu ești hotărât. Turtă dulce, biscuiți, prune în ciocolată, caramele cu unt, ciocolata cu lapte sau nuga asortată sunt suficiente ca să te decizi? Noi am încercat nuga asortată și prunele în ciocolată. Nu vreau să-ti fac poftă, dar sunt extraordinare.

Cine e Vlăduț? E micul conte, urmaș a lui Dracula doar că iubitor de dulciuri, nu de sânge. 😀

Află povestea lui aici.

3. Ceasul României

O singură precizare am. Eu iubesc ceasurile care nu ticăie ca să pot dormi liniștit. Acesta e unul din acele ceasuri. Pur și simplu m-am dus cu bateria la mine ca să-l verific. E superb!

4. Stiloul Transylvania

Iți aduci aminte cum scriai cu stiloul? Acum acest obicei a devenit un lux care merită retrăit. Semnăturile sau scrisorile scrise de mână cu acest stilou vor avea o valoare inestimabilă.

5. Ceașca Transylvania

O dimineață perfectă are imaginea unei cafele bune. Dacă nu ești băutor de cafea, ceaiul va avea aceeași aromă a Transilvaniei pe care o poți simți doar în această ceașcă. Testează!

Într-un articol anterior ți-am povestit de brandul care promovează Romania prin suveniruri și ti-am promis că o să revin cu un articol. De data aceasta au un site nou, mai prietenos, interactiv și mai ușor de folosit.

Ca să te asigur că e o alegere potrivită, te las să încerci. Șă știi că transportul e gratuit la comenzi mai mari de 110 lei. Ține minte: un cadou reușit e atunci când îl faci într-o zi obișnuită!

Voi reveni curând și cu alte recomandări. Trimite-ne un mesaj și spune-ne ce ai ales! Suntem curioși!

Cu drag și spor,

Marian

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România