Astăzi este duminică și scriu acest articol de la Pensiunea Alpina cu fața îndreptată spre pârtia Arena Platoș.  Sunt deja 3 zile de când frecventăm acest loc plin de energie pozitivă. Este soare și chiar dacă ieri a plouat torențial pentru câteva minute, astăzi nici nu se cunoaște.

Știu, noi oamenii muncim de dimineață până seara, de Luni până Sâmbătă. Stăm peste pogram și mai facem ture de noapte atunci când e nevoie. Avem șefi sau nu, suntem mereu responsabili de ceva. Ca să nu mai vorbesc de termenele limită pe care cu toții le cărăm pe umeri.

Într-o lume a vitezei, tehnologiei și alte lucruri pe care nu le putem controla, eu zic să mai zăbovim! Noi așa am făcut în acest weekend și foarte bine ne-a prins!

Am zăbovit la distracție ca niște copii dornici de AFARĂ. Ne-am luat brățările cu acces liber în parcul de distracții și ne-am urcat în telescaun. Elena cu veselia specifică ei mi-a spus că i-a trecut spaima de a se urca în telescaun, așa că a repetat urcarea de vreo câteva ori.

La capătul telescaunul, la o înălțime 1442 m, ne-a așteptat sania de vară. Abia când am văzut copii în vârsta de 10 ani pregătindu-se să coboare la vale cu sania, am prins și eu mai mult curaj.

Am mereu o frică atunci când mă pregătesc să fac un lucru pe care nu l-am testat inainte. Sania de vară mi-a permis să țip cât m-au ținut plămânii la coborâre, pentru că oricum nu mă auzea nimeni prin pădure.

După vreo trei ture, colegii mei s-au echipat, au luat bicicletele și s-au bucurat de traseele special amenajate.

Să zic sau să nu zic? Hai că zic: Elena curajoasa a testat un pic și râpa care nu făcea parte din traseu. Așa se întâmplă când te aventurezi la nebuniile vieții. Însă, toți au avut cască așa că nimic rău nu se putea întâmpla!

Arena Platoș e locul unde se aud țipete de entuzism din toate părțile, pentru că în total sunt 17 activități de distracție pentru mămici, bunici și pitici. Fie vară, fie iarnă.

Ce vei găsi la Arena Platoș?

Voley în piscină gonflabilă, zorbing, cățărat, trambulină, zbor cu parapanta sau tiroliana te așteaptă să le încerci.

Depinde cât de curajos ești și încotro vrei să te aventurezi? 

Probabil, nu-ți ajunge un weekend să te bucuri de toate activitățile din parc iar, dacă alegi să le cuprinzi pe toate sigur pleci acasă cu o groază de peripeții adunate. Întrebarea este…

Cât de departe ești dispus să mergi pentru câteva momente pline de aventuri? 

Dacă nu ai răspuns încă la întrebare îți spunem că ne găsești la Arena Platoș! Te așteptăm cu drag! 🙂

Cosmina

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România