actorii si zig zag

Oare un bărbat poate duce mai multe femei? Hmm… Mare dilemă…

Unii bărbați se dau mari și spun că pot duce… fără număr. Alții, sunt mai modești și spun că una este suficientă. Dar ce se întâmplă cu adevărat, în spatele cortinelor?…

barbatul si femeia

Vlad Drăgulescu, alături de încântătoarea Edith Mag Noferi, ne arată cam cum stă treaba între un bărbat și multe, nebune femei. De ce nebune? Pentru că privim prin ochii bărbatului copleșit de fluxurile și refluxurile feminine.

Edith este o femeie ce îmbracă mai multe măști, dar când iese din personaj rămâne aceeași figură radiantă, jucăușă și plină de viață… Ai spune că e visul oricărui bărbat. Posibil… Sau mai sunt și unii cărora le place să fie duși cu zăhărelul?

Revin la femeile” lui Edith:

PRIMA – o femeie gălăgioasă, masculină, din topor, care te ridică și-ntr-o mână când are chef de un pic de exercițiu.

A DOUA – o femeie plictisită, țâfnoasă, care mestecă gumă, te ia la mișto și face ca lucrurile să se învârtă după propriul ei program.

A TREIA (delicioasa!) – femeia frustrată, care afișează cu nervozitate o aparentă fericire, dar la prima contrazicere își varsă tot amarul pe bărbații boi și neglijenți. Tot la primul semn de afecțiune, se topește cum se topește înghețata pe corpul unei femei înfierbântate.

A PATRA – femeia masculină, cu voce groasă, care trebuie dominată prin fermitate… și atât.

A CINCEA – femeia paranoia, pentru care tot ce atinge moare… iar dacă nu moare, se asigură ea că în lume chiar sunt tot felul de pericole iminente.

A ȘASEA – femeia cu râs de porc, emotivă, timidă și sfioasă, care greu se lasă… dar și când se lasă…

vlad noi si tablou

Dragilor, aceste femei există la tot pasul. Și vrem nu vrem, femeie sau bărbat, este nevoie să le abordăm cel puțin o dată în viață. Da… Asta este o veste bună sau proastă? Nu-mi dau seama… Oricum, piesa vine și cu o soluție aici!

Ia-ți inima în dinți și încăpățânează-te să… fii homo!… (sapiens sapiens adevărat, desigur!) Stai că detaliez acum…

Bărbatul din piesă a clacat până la urmă. După ce a văzut că e călcat de toate femeile în picioare, în toate stilurile posibile, a zis STOP! Așa că, și-a luat inima în dinți și a abordat-o pe fiecare exact așa cum trebuiau abordate:

PRIMA – n-ai ce face… las-o să facă ridicări cu tine prin aer și uită că ai mușchi în corp.

femeie puternica

A DOUA – hmm… abordarea perfectă aici e probabil evitarea totală (nici nu a mai apărut în piesă în partea a doua a piesei).

A TREIA – ia-o cu dulcețuri, mângâi-o în treacăt și pune-i melodii siropoase în timp ce-o dansezi. S-a topit din prima, în ciuda aparentului vulcan fără fund.

A PATRA – rămâi vertical, înfinge-te în ea cum înfingi cuțitul în lemn și fă-o să ajungă în patru labe prin accentul tău de spaniol sexy.

A CINCEA – din nou… n-ai ce-i face. Până să faci tu ceva, deja ai murit. Stai departe!!! (Ai tu altă variantă?)

A ȘASEA – ehehee… La ea funcționează un pic de Ștefan Bănică jr. și paf! E a ta!

Bun, dar care-i faza cu homo (sapiens sapiens)? Aici intervine originalitatea și umorul actorilor care au stabilit că, de fapt, bărbatul din rolul principal „nu se atinge de femei”. Ei da… A fost o piesă pe cinste. Și una dintr-un lung șir de piese…

Cafe-Teatru Play, în fiecare duminică, ora 20:00 – 20:30, timp de 1h, piese de teatru care te ridică de pe scaun să vezi mai bine. Cel puțin așa ni s-a întâmplat nouă… Și totul se datorează grupului Compania Teatrulescu care se adună din amorul artei și din pasiunea pentru teatru ca să-ți ofere o oră de zâmbet, dinamism și chiar lecții valoroase de viață!

În loc de concluzie, cum e până la urmă? Un bărbat, poate duce mai multe femei? Cunoști pe cineva în particular?… Așa-i că este o artă să iubești femeia? 🙂 Scrie-ne curajos în secțiunea de comment. 😉

 

Echipa Zig Zag prin România