10703731_537190223077803_4785326775255122836_n1

” Îmi aduc aminte când eram în Sidney, după ce am câştigat competitia la 8+1, preşedintele de atunci, Emil Constantinescu, a sărit din tribună, a venit la noi foarte vesel şi am cântat împreună “Noi suntem români” . Şi eu am spus la un moment dat: Astăzi, Dumnezeu a fost român!
Mereu am fost mândră că sunt româncă. Nu m-am temut să recunosc asta pe oriunde mergeam, chiar şi în timpul liber, în excursii, după competiţie, purtam steagul României cu mine. ”

Zig Zag prin Botosani – Hyperlapse

Unii îl numesc ”Orașul domnițelor”. Alții, îl cunosc prin cei patru titani ai culturii: Iorga, Luchian,Eminescu și Enescu. Noi, îl ținem minte prin verdeață, oameni calzi, primitori și îl numim simplu: Botoșani!

[mashshare]

ZiggY

Ziggy s-a împrietenit cu o campioană la canotaj

Auzind că această campioană la canotaj din Botoșani s-a întors în oraș pentru câteva zile mi-am zis că trebuie neapărat să o întâlnesc. Întâmplarea a făcut să reușesc să obțin repede numărul ei de telefon și să stabilim o întâlnire la o cafea.

Ne-am întâlnit în fața muzeului de istorie și am mers la o cafenea din apropiere. Mi-a povestit cam toată cariera ei de sportivă. De când s-a apucat de canotaj, din copilărie și până astăzi. Mi-a povestit despre greutățile și satisfacțiile pe care le-a avut. Deși este o femeie puternică, s-a dovedit a fi și sensibilă.

Am aflat de la ea ce trebuie să faci ca să ai succes într-un sport ca și canotajul. Antrenamentul zilnic este un lucru obligatoriu. Indiferent că ai sau nu chef, mergi la antrenament și vei avea rezultate.

Așa a ajuns ea o campioană în canotaj. Mi-am dat seama că acest lucru nu se aplică doar în sport. Este valabil pentru orice domeniu. Perseverența a dat și o să dea mereu rezultate pozitive.

Echipa Zig Zag prin România