Cofetărie, Brutărie, Patiserie si Business in Baia Mare

„Indiferent cât de mult ți-ar plăcea ceva, oricum vei ajunge la rutină. Și atunci, dacă din start ți se impune, nu faci din plăcere.”  Așa că, după studiile universitare la Cluj, având în memorie ceea ce i-a transmis tatăl său („Nu contează ce veți face în viață, important e să faceți bine acel lucru. Decât să fii un medic dur sau un avocat prost, mai bine un muzicant bun.”), a hotărât să preia afacerea familiei.

„Faptul că locuiesc lângă ai mei este un avantaj extraordinar, confort psihic pe care nimeni nu ți-l oferă sau ți-l dă niciodată, iar lucrul asta l-am înțeles când am fost în ultimii ani de facultate, și eu și fratele meu. Faptul că eram împreună, că fratele și părinții mei locuiau lângă mine, nu se compară cu absolut nimic. Și sper că acest lucru să îi inspire și pe copiii mei. ”

[mashshare]

ZiggY

Cofetărie Baia Mare - business

Ziggy entuziasmat de o nouă întâlnire – în cofetărie

De data aceasta acaparat de recomandarea unui personaj interesant, ce conduce un business „gustos” cu zeci de sortimente alese.

Exact cum iși imagina, când intra în clădire a fost imediat însoțit de mirosul proaspăt de Patiserie. Aveam sentimentul că nu mai voiam să plec. Se oprește după câțiva pași și întreabă:

  • Bună ziua
  • D-mna Octavia este?
  • Da, merge cineva sa o cheme
  • Vă multumesc.

După câteva momente apare și Octavia, mă invită să mergem spre un loc în care putem discuta, însa nu uita să amintească unei fete:

  • Henrieta, te rog sa pregătești câteva sortimente de fursecuri, prăjituri

Cu gândul la Cofetărie, zic:

  • Va fi o discuție lungă cu atâtea bunătăți !

Mi-a plăcut din primele momente căldura personalului și a Octaviei. Eram convins că îndeplinea întrucat zicala:  „Omul sfințește locul”.

Am discutat despre traseul lui Ziggy, despre începuturile unui business care a pornit de la o idee simplă cu 4 angajați ajungând în câțiva ani la 92 de angajați  și mai multe puncte de desfacere. Ce am reținut însă foarte bine a fost subiectul viziunea.

Am înțeles că cel mai important lucru este căutarea echilibrului între afacere, familie, prieteni si mai ales sa fii o persoană „ multilateral dezvoltată” .

Când petreci timpul cu așa persoane cu care rezonezi, iți dorești sa faci o experiență repetabilă.

Echipa Zig Zag prin România