Crăciunul și sărbătorile de iarnă au o magie aparte, astfel că merită să petreci alături de cei dragi. Noi îți propunem 4 unități de cazare, situate în spații de poveste, pe alese: la oraș sau la sat. Hai să vezi ce am pregătit! În dreptul fiecăreia vei găsi oferta, programul și tarifele unei șederi de neuitat la final de an.

BEST WESTERN BUCOVINA 

Gura Humorului, județul Suceava — 152 km de Iași, 265 km de Cluj-Napoca, 451 km de București

E faimosul hotel situat la kilometrul zero din stațiunea Gura Humorului, de unde ai priveliște splendidă asupra stațiunii. Hotelul are o capacitate de cazare de 220 de locuri, în 166 de camere. Unitatea hotelieră dispune de biliard, spațiu dedicat tenisului de masă și spațiu de joacă pentru copii, deci e un mediu excelent pentru familii

Ⓒ Best Western Bucovina

Crăciun în Bucovina

Pachetul de 4 zile și 3 nopți  este unul All inclusive și include gratuitate la zona SPA — saună finlandeză, saună turcească, jacuzzi şi salină cu sare adusă de la Salina Praid. Meniurile sunt cu specific tradițional, însă există opțiuni și pentru vegetarieni. Contracost, există posibilitatea rezervării unui program de „Pomana porcului”, acompaniați de colindători. Alte activități în familie, tot contracost: atelier de decorat căsuța de turtă dulce a familiei, plimbare cu mocănița cu aburi sau vizite ghidate la Mănăstirile Moldovița și Voroneț, vizită la Muzeul Oului. 

Oferta completă și programul de Crăciun pot fi consultate cu un click AICI.

Ⓒ Best Western Bucovina

Ⓒ Best Western Bucovina

Ⓒ Best Western Bucovina

_________________________________

HOTEL GRĂDINA MORII

Sighetu Marmației, județul Maramureș — 181 km de Cluj Napoca, 370 km de Iași, 579 km de București

Fă cunoștință cu un exemplu de frumusețe și ospitalitate, toate la superlativ. De la detaliile de interior și arhitectura clădirii, până la atmosfera din camere și din restaurant și priveliștea asupra râului Iza și a dealului Solovan. Hotelul oferă servicii de cazare în 49 de camere, clasificate la 3 stele, iar meniul este divers, produsele sunt fresh, lucru care se observă și se simte, iar estetica lor te cucerește.

Crăciun la Sighet

Grădina Morii mizează pe un pachet cu 5 nopți de cazare cu mic dejun, iar în ziua de Ajunul Crăciunului invită oaspeții la pomana porcului. În plus, programul artistic nu va lipsi, oaspeții vor putea împodobi bradul și îl vor aștepta pe Moș Crăciun cu daruri. Nu sunt de ratat nici excursia cu căruța sau sania la Muzeul Satului ori focul de tabără

Oferta completă și programul de Crăciun pot fi consultate cu un click AICI.

_________________________________

PANORAMIC COLIBIȚA 

• Colibița, județul Bistrița-Năsăud — 149 km de Cluj Napoca, 283 km de Iași, 486 km de București

Acest loc se distinge prin servicii de cazare premium și o priveliște memorabilă. Oferă servicii de cazare cele 15 apartamente și 3 camere, asigurând o capacitate totală de 70 de locuri. Fiecare cameră are designul său propriu, iar trei dintre apartamente au terasă cu jacuzzi. Restaurantul unității are o terasă generoasă și bonus, panoramă asupra lacului Colibița

Crăciun la Colibița

Oaspeții se pot bucura de piscina încălzită de exterior, sauna umedă și uscată, jacuzzi, sesiuni de masaj, cinema, plimbări cu bicicleta, sesiuni de fitness în aer liber. Meniul restaurantului promite să surprindă și de sărbători. Fie că alegi destinația Colibița pentru un sejur în cuplu sau sărbători în familie, facilitățile de la Panoramic și priveliștea vă garantează o experiență de neuitat.

Oferta completă poate fi consultată cu un click AICI.

Ⓒ Panoramic Colibița

Ⓒ Panoramic Colibița

Ⓒ Panoramic Colibița

Ⓒ Panoramic Colibița

_________________________________

POIANA CREASTA COCOȘULUI

• Breb, județul Maramureș — 158 km de Cluj Napoca, 370 km de Iași, 579 km de București

Ai auzit de satul moroșenesc de poveste dintr-unul dintre cele mai pitorești sate din România? Un sejur la Poiana Creasta Cocoșului devine o experiență fructuoasă: explorezi viața la țară, dar în confort, faci cunoștință cu animăluțele din fermă, cu bucatele cu care oamenii locului au crescut, cu activitățile câmpului și mai apoi descoperi frumusețile care se găsesc în Breb. Unitatea oferă cazare în cinci căsuțe de vacanță tradiționale. 

Crăciun în Maramureș

În pachetul de Crăciun sunt incluse 3 nopți de cazare, la care se adaugă program de ascultat colinde din Maramureș, o masă festivă cu ceterași autentici și chiar foc de tabără în curtea sătucului. Oaspeții vor fi cinstiți cu afinată și horincă din zonă, iar mesele vor fi de-a dreptul bogate, cu numeroase bucate făcute în casă. Căsuțele se închiriază integral, și nu pe camere.

Oferta completă și programul de Crăciun pot fi consultate cu un click AICI.

_________________________________

Nu închide! Îți mai spunem un lucru: toate unitățile de cazare din acest articol au fost gazdele noastre pe parcursul călătoriei Zig Zag prin România.

Nicoleta Felea