10636244_537130563083769_907890373736735587_n1

„Vlad punea muzică şi eu m-am dus cu o sticlă de vodcă la el. Ok, ia şi pune melodia asta. Ok, hai s-o bem! Aşa ne-am împrietenit. Am fost colegi la club şi aşa a început proiectul nostru.
Banii vin în domeniul asta. Dar nu trebuie să faci asta pentru bani. Ştii cum e…Dacă o faci din pasiune, banii vin. Şi nu ne plângem.”

Zig Zag prin Botosani – Hyperlapse

Unii îl numesc ”Orașul domnițelor”. Alții, îl cunosc prin cei patru titani ai culturii: Iorga, Luchian,Eminescu și Enescu. Noi, îl ținem minte prin verdeață, oameni calzi, primitori și îl numim simplu: Botoșani!

[mashshare]

ZiggY

Ziggy pe ritmuri electronice – Dubsons

Muzica electronică este foarte în vogă în zilele noastre.
Majoritatea tinerilor o ascultă și se distrează pe ea. Din pasiune, unii dintre ei o și creează. Așa am ajuns să întâlnesc cât am stat în Botoșani pe băieții de la Dubsons.

Doi tineri energici, pasionați de ceea ce fac, pe care i-am
ascultat vorbind cu energie despre activitatea lor. Am stat de vorbă la o cafea și mi-au povestit cum s-au cunoscut și cum a luat naștere Dubsons. Erau ca două picături de apă. Se completau perfect. Amândoi erau foarte energici și se simțea din vocea lor și felul în care vorbeau cât de pasionați sunt de muzica electronică.

Am ascultat muzica lor și a început să îmi placă. Am fost prins de ritmul și povestea lor. Aventurile în străinătate și petrecerile până după răsărit m-au făcut curios. Am decis ca într-o zi să particip și eu la una.

Bravo băieţi !

Echipa Zig Zag prin România