zig zag prin dolj
Olteanul este scurt și la subiect! Iar dacă te miști prea încet, o să facă cercuri în jurul tău doar ca să simtă că înaintează cu viteză maximă.

Vineri, 19 februarie 2016, echipa Zig Zag prin Romania a organizat evenimentul Zig Zag prin Dolj la Hotel Ramada Plaza Craiova. Moderatori am fost eu și Radu. În cele 2h alocate, a trebuit să condensăm cu talent un întreg județ plin de potențial turistic, social, artistic și cultural. Cele 45 de zile de ședere în Dolj au fost suficiente pentru a identifica tenta, stilul oltenesc și energia orașului Craiova. Atunci ne-am zis:

– Trebuie neapărat să fie un eveniment energic, plin de dinamism, la fel ca oltenii!

olteni dinamici

Așa am și făcut. Am umplut evenimentul de energie, ca după o oră și jumătate de moderare să fim copleșiți de colaborarea publicului, dezinvoltura invitaților și implicarea lor în activitățile de dezmorțire. Indivizii erau băgați în priză! Turbo,nu alta! Și o spun cu toată admirația și dragostea!

publicul in priza

Procesul meu de revenire după eveniment (ca să înțelegi mai bine oltenii, căci n-am mai avut de-a face cu un asemenea public):

  • Seara de vineri: După ce am revenit în cameră, eram atât de surescitată că nu-mi puteam convinge mintea să adoarmă.
  • Ziua de sâmbătă: Entuziasmul meu e plat ca lemnul…
  • Ziua de duminică: Mă doare tot corpul și vreau doar să stau întinsă în pat. Rezervorul meu de energie încă se încarcă pentru a atinge nivelul optim de funcționare…

În definitiv a fost un eveniment foarte apreciat. Oamenii s-au bucurat, au aflat lucruri noi și au avut ocazia să ne cunoască mai bine. Deși mai avem până la atingerea excelenței și până la a fi impecabili cu evenimentele noastre, ne bucurăm că am ajuns sănătoși până-n județul cu numărul zece și de nota 10, Dolj! 🙂

La sfârșit, am sărbătorit cu o poză de grup…

poza de grup

***

La eveniment am prezentat un teaser al hyperlapse-ului (1 min). Ești curios să vezi tot Hyperlapse-ul Zig Zag prin Dolj (3-4 min)? Abonează-te pe canalul nostru de Youtube – Zig Zag prin Romania: https://www.youtube.com/user/zigzagprinromania.

Ești angajat sau ai salariu? Direcționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Zig Zag prin Romania. Implică-te și participă la evoluția Doljului și a României întregi! Completează formularul 230 aici: http://zigzagprinromania.com/redirectioneaza.

formular 230

În încheiere, îți voi mai spune un singur lucru. Este ceea ce tot repet de când am venit în Dolj:

I LOVE OLTENI! 😀

i love olteni

Cu drag de România,

Laura din Zig Zag prin Romania! 🙂

 

p.s.: Mulțumim Bogdan Danescu Photography pentru poze și buna colaborare.

Echipa Zig Zag prin România