Echipa Zig Zag prin Romania

Oancia Marian

Oancia Marian

Vicepreşedinte & Manager proiect Asociaţia Zig Zag prin Romania, Consultant Vânzări

Condus de spiritul de echipa, initiativa, organizare si dorinta de invatare am inceput sa iubesc cititul si calatoriile. La 14 ani am cunoscut domeniul vanzarilor, de care m-am indragostit. Astazi cred cu tarie ca "unu e un numar prea mic ca sa realizezi ceva maret".

Cosmina Ciocan

Cosmina Carmen

Preşedinte Asociaţia Zig Zag prin Romania & Manager Proiecte Erasmus

Pasionata de: scriere si implementare proiecte, activitati teambuilding, dezvoltare personala si profesionala. Ador sa lucrez in echipa si sa port discutii cu oameni frumosi. Cred cu tarie ca de la idee la proiect este un singur pas: ACȚIUNEA. Iubesc sa actionez spre implinirea viselor mele si a celor din jurul meu!

Elena Andreea Acăprăriței

Elena Andreea Acăprăriței

Fotograf și Editor Video & Foto

Zâmbăreață și plină de viață, iubitoare de călătorii și pasionată de fotografie. Iubesc natura și ador aventura. Cuvinte după care mă ghidez sunt: Ver, Vivir y Viajar (vezi, trăieşte și călătorește). Eu sunt Elena și te imbrăţişez cu drag ! :)

Oancia Iulian

Oancia Iulian

Manager de imagine, Fotograf , Ghid local Google Maps

Departe de toată tehnologia cred într-o lume în care oamenii pot spune naturii ACASĂ. Ador călătoriile în natură și fotografia de peisaj. Atenția la detalii, curățenia și condusul sunt alte obsesii de-ale mele. Să-ți fac un rezumat în 3 cuvinte: NATURĂ, ORDINE, ENERGIE.

Colaboratori

Sergiu Iliuță

Sergiu Iliuță

Blogger și fondator al proiectul Chillin bear.

Vise, visuri și planuri. De cele mai multe ori, cele trei au în comun călătoritul. Acum încerc să îmi transform visurile în planuri și să îmi îndeplinesc unul dintre ele: să-mi vadă ceilalți țara la fel de frumoasă cum o văd și eu. Așa s-a născut și proiectul meu de suflet: Chillin bear.

Nicoleta Felea

Nicoleta Felea

Blogger și Studentă la Geografia turismului, UAIC Iași

Călătorii și scris, plus ingredientele surpriză ale vieții. Rețeta ideală. Oriunde, oricând. Cu dragoste de oameni și locuri, cu sete de povești, îmi place să mă numesc micuța geografă. Iubesc cu același patos pustiul din creier de munte, valurile apei și aglomerația din orașe.Cred în spontaneitate. Dacă poți face ceva acum, fă-o. Nu există „momentul potrivit”.

Ionuț Teoderașcu

Ionuț Teoderașcu

Blogger, Preşedinte Asociaţia Studenților Jurnaliști & Student la Facultatea de Litere, Jurnalism, UAIC Iași

Călătoresc și găsesc acel ceva care mă inspiră. De acolo și până în a mă pune în fața laptopului nu este mult. Scriu. La final, adaug și fotografiile realizate de mine. Și uite că aici intervine o altă pasiune. Fotografia. Pentru toate aceste pasiuni am găsit un nucleu: jurnalismul.

Alexandra Roman

Alexandra Roman

Traducător română, engleză, franceză și fondator al proiectului Casa cu Brad.

Pasionată de limbi străine și călătorii, îmi place să vizitez mereu locuri noi și să descopăr tradițiile locale. Iubesc muntele dar nu voi spune „nu” unei plimbări pe malul mării. Sunt ambițioasă și atentă la detalii, iar prin munca mea îmi doresc să fac o fărâmă de bine oamenilor și naturii.

Bianca Dorneanu

Bianca Dorneanu

Studentă la Facultatea de Litere, Jurnalism, UAIC Iași, Blogger și Videograf

Cred în lucrurile care se întâmplă la momentul potrivit, dar și mai mult cred în oamenii care fac lucrurile să se întâmple. Secretul lor stă în pasiune, iar eu am reușit să le găsesc pe ale mele. Călătoresc pentru a cunoaște și învăța lucruri noi, am un drag obicei de a merge la teatru, îmi găsesc energia în dans și în curând voi fi jurnalist. Asta tot din pasiunea pentru oameni, povești și audiovizual.

Arsene Simona Beatrice

Arsene Simona Beatrice

Expert contabil, Evaluator și Auditor autorizat

Împreună cu echipa SAB CONT susţin activitatea Asociaţiei Zig Zag prin România. Ne ocupăm de evidenţa contabilă pentru ca ei să îşi continue călătoria fără stres matematic :)

Micorici Răzvan

Micorici Răzvan

Video Editor & Fotograf

Pasionat de motion graphics, producție media și fotografie. Licențiat în cinematografie și media, am urmat calea acestui domeniu creativ de mai bine de 3 ani.