Enjoy Eat

Curs de formare internațional

Asociația Zig Zag prin România caută 2 tineri pentru participarea în cadrul proiectului “Enjoy Eat” organizat de partenerii noștri Asociația Vagamondo din Italia.

Țări care participă în cadrul proiectului: Marea Britanie, Danemarca, Germania, Letonia, Spania, Grecia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Romania

Proiectul "Enjoy Eat!" are ca scop găsirea de soluții cu privire la risipa alimentară și folosirea alimentelor, a gătitului și a stilul de viață sănătos atât ca mijloace, cât și ca scopuri. Se pune accent pe nutriție și creșterea conștientizării impactului obiceiurilor alimentare asupra vieții noastre pe termen lung și scurt dar și oportunităților de angajare în aces domeniu.

Aplică pentru acest proiect dacă:

➤ Ești lucrător de tineret implicat direct în organizarea de activități pentru tinerii cu oportunități reduse
➤ Vrei să înveți noi activități educaționale cu privire la domeniul alimentar
➤ Vrei să înveți cum să pregătești meniuri echilibrate și variate care să sprijine nevoile de învățare ale participanților grupurilor
➤ Ai 18 ani și poți comunica în engleză simplă
➤ Ești rezident oficial într-una din următoarele țări: Bulgaria, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, România, Spania, Regatul Unit

Metodele de lucru

Programul va fi construit astfel încât să fie dinamic și distractiv. Principalele metode de lucru sunt bazate pe învățarea prin practicare. Te poți aștepta la activitati non-formale, jocuri, ateliere de lucru, sesiuni de brainstorming și activități în echipă ce au la bază gătitul, nutriția și stilul de viață sănătos. Acest program este co-finanțat prin programul Erasmus Plus.

Detaliile proiectului

➤ 16 Octombrie | Sosire la locație Bergolo, Italia
➤ 17-23 Octombrie | Desfășurarea programului
➤ 24 Octombrie | Plecare de la locație

Alte detalii despre proiect

Grup țintă: Tineri cu vârste de peste 18 de ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat până la o limită de 240 Euro
Taxa de participare: 70 Euro (20 euro solicitați de organizația noastră la confirmarea locului și 50 euro solicitați de organizatori, achitați în prima zi de proiect)

Modalitate de înscriere

Citește mai multe detalii despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 30.09.2019. Participarea în cadrul proiectului presupune implicarea activă în toate etapele proiectului. Te rugăm să citești cu atenție .

Nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!