Te vrem in echipa! Zig Zag prin Romania recruteaza!

Ziggy cauta copywriter si tehnoredactori colaboratori!

Calatoria prin Romania este o aventura si o provocare pentru Ziggy tanarul spirit calator! Oameni valorosi, povesti interesante sau locuri uitate abia asteapta sa renasca prin arta scrisului.

Ziggy a adunat experienta in cei trei ani de existenta dar stie un lucru sigur: Unde-s multi, puterea creste si povestea nu s-opreste! Mai multi ochi si mai multe maini dibace inseamna mai multe mai multe materiale care raman pentru fiecare judet. Tocmai de accea, el cauta copywriteri de la distanta, oameni voiosi care sa participe de acasa in aceasta actiune, cu priceperea lor la scris.

Pe cine cauta Ziggy? Cum este persoana din spatele copywriterului colaborator?

1. Distinge si alege valoarea in locul non-valorii. Ii place sa se inconjoare de oameni valorosi in domeniul ales.
2. Integritatea, corectitudinea sunt printre valorile sale cele mai inalte.
3. Este un/o student/a a vietii. Ii place sa se dezvolte, sa devina mai buna, sa dobandeasca abilitati noi in fiecare zi. Ziggy adora sa invete tot timpul si sa se inconjoare de oameni cu aceeasi preocupare.
4. Are spirit de echipa si isi ajuta colegii din teren.
5. Se pricepe sa comunice deschis. Ofera feedback-uri constructive.
6. Se organizeaza bine si isi planifica singura timpul si sarcinile. Are spirit de initiativa in domeniul sau si nu-I lipseste simtul umorului.
7. Este o persoana harnica, ii place sa munceasca.
8. Nu sunt obligatorii studiile dar cei 7 ani de acasa sunt.
9. Copywriting-ul, scrisul, cititul, cunoasterea oamenilor noi sunt printre pasiunile sale. Persoana pe care Ziggy o cauta este dispusa sa munceasca part-time pentru propria pasiune.
10. Gandeste pe termen lung si isi dedica timp, energie si rabdare ca sa finalizeze un proiect de amploare.

Ce va face aceasta persoana in calitate de colaborator Zig Zag ?

1. Primeste materialele culese de pe teren de echipa Zig Zag prin Romania: inregistrari audio ale conversatiilor avute cu romani de seama si materiale documentare despre locurile vizitate.
2. Se documenteaza in suplimentar in legatura cu informatiile primite.
3. Scrie articole de 1-3 pagini cu povesti de viata si obiective turistice.
4. Comunica deschis cu membrii echipei Zig Zag prin Romania.
5. Ofera sugestii de imbunatire a calitatii continutului primit si a modului in care este valorificat mai departe.
6. Studiaza si se perfectioneaza continuu in domeniul ales.

Ce oferim?

-Atmosfera de lucru placuta, vesela si avantajul de a primi informatii de la romani de seama. -Seriozitate si feedback constructiv pentru materialele create.
-Resurse educationale in domeniul copywriting-ului astfel(sugestii de carti, articole, materiale) astfel incat sa te perfectionezi si mai mult in urma colaborarii noastre.
-Posibilitatea de a-ti construi un portofoliu complex, la nivel national. Noi iti putem oferi sugestii si contacte de potentiali clienti carora sa le poti oferi serviciile tale.
--Recompensa pentru activitatea desfasurata de fiecare colaborator Zig Zag nu este exprimata in bani ci in serviciile/produsele noastre pe care ti le oferim in schimbul contributiei tale! O stabilim in functie de timpul si volumul de implicare pe care le poti aloca pentru aceasta activitate.
Contacteaza-ne pe mail si iti vom explica toate detaliile necesare!

Daca rezonezi cu ceea ce iti poate oferi aceasta sansa, despre care credem ca ne-a schimbat deja vietile noastre in bine ( si mai avem inca 4 ani ) si crezi ca esti persoana potrivita atunci trimite-ne un e-mail pe adresa voluntariat@zigzagprinromania.com sau pe Facebook Click aici
Ce trebuie sa contina mesajul tau?
Un CV cu experienta ta profesionala si raspunsul la intrebarea " De ce ai ales sa colaborezi de la distanta cu Zig Zag prin Romania? ".

P.S.: Cunosti o persoana sau doua care ar fi interesata de aceasta colaborare? Poti da share direct la aceasta pagina
sau poti sa-i spui sa ne contacteze in acest sens pe facebook Click aici