2303, 2016

Zig Zag prin Târgul de Turism al Olteniei! Concluzii și impresii

Prima ediție a Târgului de Turism din Craiova... Primul nostru târg de turism la care participăm împreună! Au fost 3 zile pline! Am dat pliante, am vândut ghidurile de pe Tășnad și Dolj,

1803, 2016

Cum se cuceresc înălţimile ? Povestea comandorului de aviaţie Sorin Bîlea.

Zig zag-ul prin Craiova ne-a scos în cale un om pentru care "a zbura" este mai mult decât un vis. Este parte din viaţa lui. Ne-a "contaminat" cu stăpânirea lui de sine şi ideile după care şi-a călăuzit viaţa.

203, 2016

Un mut vorbeşte şi vindecă oamenii. Poveşti de la Mănăstirea Maglavit.

În linişte a apărut o idee. Apoi, mână de la mână, din puţinul oamenilor aceasta a prins contur. Aşa a apărut Mănăstirea Maglavit din satul cu acelaşi nume al judeţului Dolj.

2802, 2016

Zig Zag prin antreprenoriatul oltenesc! Ce am învăţat de la Cristian Nicolae ?

  Apropierea dintre Zig Zag prin România și Cristian Nicolae s-a întâmplat rapid. Cu o dezinvoltură plăcută și cu un umor fin, ne-a povestit despre două domenii vitale pentru el: dezvoltarea personală și

2502, 2016

Cel mai frumos din România ? Dar Europa ?  Parcul Nicolae Romanescu!

Care e cartea de vizită a Craiovei ? Prin ce se remarcă ea în rândul marilor oraşe din ţară ? Ar fi multe de spus...Dar, după 45 de zile de călătorit în zig zag prin Craiova am rămas cu două idei de bază: Cetatea Băniei şi Parcul Nicolae Romanescu.