Project Description

Hanul Gobe Logo_mic_Hanu-Gobe-Oradea

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Logo_mare_Hanu-Gobe-Oradea

Descriere:

Va asteptam cu portile deschise in Hanul GOBE. Ce cauta un han secuiesc in Partium? Isi cauta locul, acel loc care asigura un camin pentru toti cei care iubesc conditiile de ambianta familiala placuta, cei care iubesc bucataria maghiaro-secuiasca.

GOBE Csarda are de gand sa transfere aici pe ses, muntii secuilor. Are de gand sa transforme in realitate dorul celor care se reintorc ACASA, asigurand conditii ca-n povesti (casa cu mobilier pictat, tarnat ca la mama acasa, poarta sculptata, etc.). Doleanta hanului GOBE este de a transforma in realitate gandurile si faptele curate a eroilor lui Tamasi Aron si a da un camin prietenilor si celor care iubesc bunul chef. Cei care petrec timpul la GOBE csarda cu gandul la o odihna, gasesc camere mobilate ca in Gheorgheni, Ciuc, Trei scaune, Odorhei, etc.

Dorim sa transformam GOBE csarda un templu a acestor ganduri si fapte. Stimate Oaspete! Dorim ca sa ne intalnim cat mai des in aceasta casa, daca ti-a placut, Te rugam adu-ti prietenii sa se simta bine, sa se simta ca acasa si ei. Domnul sa Te binecuvinteze, Draga Oaspete!

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Str. Avântului nr.4 / Str. Dobrogeanu Gherea nr. 26 (la intersectia celor două străzi)


  • + 40 (0)259 413513 / + 40 (0)359 431115 / + 40 (0)771 040800


  • gobe@rdslink.ro


Echipa Zig Zag prin România