Project Description

Voronskaya voronskaya

Mesajul companiei/Slogan/Headline


Descriere

La inceput, vodca Voronskaya a convins pe toata lumea ca “asta-i viata!”, cu bune si cu rele, pentru ca nimic altceva nu ar fi putut spune mai bine si mai simplu ca aceasta bautura e alaturi de romani in cele mai importante momente ale vietii – botez, nunta, inmormantare, dar si in celelalte momente de veselie sau tristete: reusite la examen, sarbatori de peste an, aniversari, petreceri, castiguri la loto sau simple intalniri cu prietenii.Dupa rebrandingul din 2007, cu Voronskaya esti la inaltime in orice situatie, pentru ca aceasta este o vodca de calitate, echilibrata si se ridica la inaltimea tuturor asteptarilor. Elementul figurativ al imaginii Voronskaya este un vultur care se arunca asupra pradei, acesta putand ridica orice consumator la inaltimea viselor si aspiratiilor sale.

Misiunea VoronskaYa este de a oferi consumatorilor o experienta unica, fiecare produs fiind produs din ingrediente de inalta calitate si oferit cu maximul de profesionalism.

Zig Zag prin Botosani – Hyperlapse

Unii îl numesc ”Orașul domnițelor”. Alții, îl cunosc prin cei patru titani ai culturii: Iorga, Luchian,Eminescu și Enescu. Noi, îl ținem minte prin verdeață, oameni calzi, primitori și îl numim simplu: Botoșani!

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

Echipa Zig Zag prin România