Când dăm startul unui nou județ ne cuprinde un sentiment plăcut de nerăbdare. Știm că următorul județ vine la pachet cu alte provocări și neprevăzute, însă mai știm că “Ce nu ne omoară, ne întărește!”. Și uite așa prindem noi curaj să înaintăm spre județul Argeș.

Din punct de vedere turistic, la o primă analiză a județului Argeș, regăsim diversitate. Pornind de la cascade, lacuri, cetăți, muzee, mănăstiri, peșteri, peisaje, case cu povești, sate cu istoric, până pe Transfăgărășan și Vârful Moldoveanu, știm sigur că avem ce vedea.

Poate nu la fel de diversificat ca alte județe precedente, care se bucură de renume și poziționare. Însă, evitând comparațiile apreciem fiecare județ așa cum este, și contribuim cum putem mai bine la promovarea acestuia.

Așa că ne pregătim. Cafeaua în stânga, laptopul în dreapta și harta județului Argeș în fața. Luăm legătura cu centrele de informare turistică să anunțăm că venim în zonă și primim un răspuns prompt de la Raluca Busuioc (Dâmbovicioara CIPT). George Mihai, de la Țara-n Bucate a venit cu o listă întreagă de referințe. Apar alte recomandări din direcții diferite și deja am lansat racheta. Venim, nu mai stăm! 🙂

Dacă ai recomandări de locuri despre care merită să scriem sau oameni a căror poveste trebuie neapărat să prindă glas, lasă un comentariu mai jos sau un mesaj pe pagina de Facebook Zig Zag prin România.

Te las cu o inspirație de marți dimineață, ce va ghida echipa noastră în următorul județ.

Adevărata aventură pornește din inima noastră. Acolo se află cea mai importantă hartă.

Cu drag de viață și călătorii,

Cosmina

Echipa Zig Zag prin România