Implica-te si tu! Zig Zag prin Romania

Zig Zag prin România a devenit o oportunitate imensă de a învăţa dar şi o responsabilitate de a da mai departe cele aflate!


Timpul trecut şi experienţele avute pe drum ne-au condus la două concluzii.

1.Suntem o mână de oameni, iar ziua noastră numără tot 24 de ore, oricât de multe am vrea să facem.
2.Unde-s mulţi, puterea creşte şi povestea nu s-opreşte!
Am conştientizat împreună că Zig Zag prin România nu mai este „proiectul nostru” ci un proiect al tuturor românilor, din ţară şi străinătate.
Motivul ?
Credem că fiecare român poate să aibă un impact mare în crearea unei societăţi mai bune, din „pătrăţica sa”.

De ce te-ai implica alături de noi ?

  • educaţia este principala modalitate prin care ne putem îmbunătăţi vieţile şi societatea per ansamblu.
  • România are nevoie să-şi cunoască şi să-şi aprecieze valorile!
  • avem o ţară cu un potenţial turistic imens care încă nu este valorificat la maxim. Poți descoperi locuri şi obiective uitate, necunoscute sau lăsate în paragină.
  • Sprijinim tinerii să se descopere pe ei înșiși și să crească imaginea de sine prin instrumentele de educație nonformală.


Poţi să te implici în Zig Zag prin România în mai multe moduri:

1. Ca voluntar
“Există două modalităţi de a împrăştia lumină: să fii lumânarea sau oglinda care o reflectă.” (Edith Wharton)
Indiferent de profesia sau statutul social pe care le ai în prezent poţi să împrăştii mai multă “lumină” în comunitatea în care trăieşti oferind, voluntar, câteva ore din timpul tău. Mai multe detalii despre cum poţi fi voluntar în echipa Zig Zag prin România poţi afla pe Fii voluntar.

2. Colaborează cu noi part-time, de la distanţă Îţi place fotografia? Îţi doreşti să devii mai bun în domenii precum: Fotografie, Grafic Design, Editor Video Film Maker, Copywriting, Tehnoredactorare, Traducere conținut Română-Engleză, Marketing, Management de proiect? Putem colabora de la distanţă pe aceste ramuri, în regim part-time. Mai multe detalii poţi afla pe Subsecţiunea Colaboratori.

3. Redirecţionează
E simplu! Poţi susţine financiar proiectele şi activităţile Zig Zag prin România din fiecare judeţ redirecţionând 3,5% din impozitul pe venit. Această sumă este oricum reţinută de către stat. Poţi alege în schimb să o direcţionezi în cauzele în care crezi. Mai multe informaţii despre această modalitate de a te implica găseşti pe Redirecţionează.

4. Fii partenerul nostru
Zig Zag prin România poate avea un impact şi rezultate mai mari prin parteneriate cu oameni care cred în educaţia şi turismul din ţară!
Putem stabili un parteneriat prin care să ne ajutăm reciproc, folosind o metodă străveche: schimbul de servicii. Mai multe detalii pe Parteneriate.

Oricare ar fi modalitatea de implicare aleasă, noi îţi mulţumim pentru că urmăreşti această călătorie şi pui umărul, în felul tău, la crearea unei Românii mai bune! În final, ne vin în minte câteva cuvinte rămase celebre: „A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” — Henry Ford