Poveste de brand Hotel Ramada Oradea

Dintotdeauna, oamenii  au urmărit să guste prosperitatea, în toate formele sale. Și-au dorit ca o zi obișnuită să fie senzațională chiar atunci când se ocupă de afaceri, servesc masa sau se relaxează.

Mai mult decât luxul material, oamenii au căutat locul în care să se simtă bogați, pe dinăuntru. Au preferat să meargă acolo unde sunt apreciați și iubiți pentru ceea ce sunt.  De fiecare dată au revenit unde atenția acordată detaliilor și serviciilor de calitate sunt o prioritate.

Ramada Oradea s-a născut în 2010, inspirat să răspundă acestor dorințe, cât se poate de firești. A rezultat mai mult decât un hotel business de patru stele! Echipa noastră pozitivă și profesionistă, acționează de atunci, pentru ca cei care ne calcă pragul să aibă parte de o experiență extraordinară!

După doar doi ani de activitate, Wyndham Hotel Group, care deține 7260 de hoteluri în întreaga lume, a desemnat Ramada Oradea „Hotelul Anului”. Echivalentul Oscarului în domeniul hotelier transformă locația noastră într-o destinație de afaceri la nivel internațional. În prezent, serviciile hoteliere, sălile pentru conferințe, primul restaurant business din Oradea „The Hub” sau Riserva, primul Wine Spa din România sunt atu-urile prin care Ramada își respectă promisiunea de a vă oferi calitate la cel mai înalt nivel.