Poveste de brand Hotel Vandia Timisoara

În Timișoara, oportunitățile de afaceri  și turismul se dezvoltă zi de zi. Ritmul vieții este alert iar schimbarea, o constantă. Să iți poti menține o stare de echilibru în fața încercărilor zilnice este  o adevărată provocare. În acelați timp,indiferent de situație există mereu opțiunea de a-ți reîncărca  bateriile corpului și sufletului înainte de reîntoarcea în jungla urbană. Unde? Într-un mediu liniştit,plăcut şi confortabil.

Hotelul Vandia a apărut în anul 2008, din dorinţa de a oferi acest mediu pentru oamenii de afaceri sau pentru turiştii romani sau străini care îi calcă pragul. Locaţia a fost aleasă în apropierea aeroportului, a zonelor industriale dar şi la o distanţă rezonabilă faţă de centrul oraşului. Astfel, atât interesul de serviciu  cât şi descoperirea obiectivelor turistice timişorene sunt uşor de atins.

An de an, conducerea hotelului a pus preţ pe calitatea serviciilor oferite şi pe crearea unui mediu cât mai confortabil.

Schimbarea de care vorbeam la început nu a ocolit nici Vandia! Managementul hotelului s-a schimbat de doua ori, ultima oara la sfârşitul anului 2013. Pentru Cristi Balojin, actualul proprietar, a început atunci călătoria în lumea antreprenoriatului din Timişoara. Bineînţeles,  imediat a apărut provocarea de a duce experienţa sederii la hotel la următorul nivel. Cristi a acceptat-o! Alături de o echipă de oameni în care are mare încredere, gestionarea afacerii a dobândit un nou sens. Rezultatele nu au întârziat să apară: Clienţii au început să vină în număr mai mare şi să aprecieze evoluţia hotelului.

Seriozitatea în respectarea promisiunilor, confortul şi serviciile impecabile sunt standardele pe care Vandia le oferă oricărui client. La acestea se adaugă “armele secrete” aduse de Cristi: amabilitatea dusă la extrem a personalului şi multe zâmbete  În definitiv, viziunea pe termen lung a hotelului este simplă! Cristian o explică în câteva cuvinte: ţinta mea este mulţumirea simţită de cei care aleg să vină la noi. Vreau să îşi spună în gând: Mi-a plăcut aici! Voi reveni!