Redirectioneaza 3,5 %! Zig Zag prin Romania

Prin simpla completare a unei hârtii poţi sprijini financiar dezvoltarea educaţiei şi a turismului în România!

Cum?

Redirecţioneză 3,5 % din impozitul pe venit către Asociația Zig Zag prin România. Banii strânşi vor fi folosiţi în crearea de proiecte, în fiecare judeţ, pe două mari direcţii:
  • dezvoltarea turismului românesc.
    Vom crea ghiduri turistice, broşuri, variante de trasee turistice noi, materiale foto-video de prezentare, parteneriate cu asociaţii turistice locale şi multe altele.
  • educaţia non-formală.
    Ne propunem implementarea de proiecte pentru formarea și dezvoltarea continuă a tinerilor la nivel personal și profesional: ateliere de formare pe diverse teme sau evenimente educaţionale.
    De asemenea, fondurile vor fi folosite pentru scrierea şi editarea cărţilor despre oamenii de seamă ai fiecărei zone.

Cum redirecționezi 3,5 la sută dacă ești salariat?

Pasul 1
Completezi formularul 230 completat în prealabil cu datele organizației.

Pasul 2
Trimite formularul la Administrația Financiară de care aparții până la data limită. Formularul se poate depune direct sau se trimite prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:
Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu direcționezi acești 3,5 %, banii rămân statului.
Adresele Administrațiilor respective le poți verifica pe site-ul ANAF.


Cum ne poți sponsoriza dacă ai o societate?

Banii redirecționați către asociația noastră pot fi deduși din impozitul pe profit sau din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, conform reglementărilor actuale din Codul Fiscal. Pentru acest lucru completați contract de sponsorizare și faceți viramentul în contul asociației (RO52RNCB0175148541010001).

Cum ne poți sponsoriza dacă ai ești PFA/II/IF?

Nu uita atunci când completezi declarația unică la capitolul privind sponsorizări să completezi cu datele asociației noastre respectiv:
Denumire: Asociația Zig Zag prin România
CUI: 35285679
Contul bancar: RO52RNCB0175148541010001.

Precizări:
Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu direcționezi acești 3,5 %, banii rămân statului. Adresele Administrațiilor respective le poți verifica pe site-ul ANAF. Pentru orice sprijin cu privire la completarea documentelor ne puteți contacta la adresa office@zigzagprinromania.com..


Donații

Special pentru Asociația Zig Zag prin Romania a fost deschis un cont bancar în care puteți trimite donații:
Beneficiar: Asociatia Zig Zag prin Romania
IBAN: RO52RNCB0175148541010001
Banca: Banca Comerciala Romana