Project Description

Hotel Ramada Oradea Hotel Ramada Oradea

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Hotel Ramada Oradea

Descriere:

Dintotdeauna, oamenii  au urmărit să guste prosperitatea, în toate formele sale. Și-au dorit ca o zi obișnuită să fie senzațională chiar atunci când se ocupă de afaceri, servesc masa sau se relaxează.

Mai mult decât luxul material, oamenii au căutat locul în care să se simtă bogați, pe dinăuntru. Au preferat să meargă acolo unde sunt apreciați și iubiți pentru ceea ce sunt.  De fiecare dată au revenit unde atenția acordată detaliilor și serviciilor de calitate sunt o prioritate.

Ramada Oradea s-a născut în 2010, inspirat să răspundă acestor dorințe, cât se poate de firești. A rezultat mai mult decât un hotel business de patru stele! Echipa noastră pozitivă și profesionistă, acționează de atunci, pentru ca cei care ne calcă pragul să aibă parte de o experiență extraordinară!

După doar doi ani de activitate, Wyndham Hotel Group, care deține 7260 de hoteluri în întreaga lume, a desemnat Ramada Oradea „Hotelul Anului”. Echivalentul Oscarului în domeniul hotelier transformă locația noastră într-o destinație de afaceri la nivel internațional.

În prezent, serviciile hoteliere, sălile pentru conferințe, primul restaurant business din Oradea „The Hub” sau Riserva, primul Wine Spa din România sunt atu-urile prin care Ramada își respectă promisiunea de a vă oferi calitate la cel mai înalt nivel.

*Bucura-te de ofertele hotelului Ramada Oradea:

Oferte Ramada Oradea

[mashshare]

ZiggY

Ramada Oradea: locul unde prosperitatea se manifestă

Călătoria pe meleagurile poporului de la care învăț m-a adus în Oradea. Îmi doream să descopăr arhitectura și cultura orașului dar și  hanurile cele mai bune. Nu degeaba negustorii și drumeții, poposesc la un han! Se mănănâncă și se bea bine iar atmosfera e veselă. Dar mai ales, la hanuri se spun mereu povești despre oameni sau locuri și se încheie noi târguri.

Nu departe de centrul istoric am poposit la Ramada, primul han creat special pentru negustori în orașul de pe Crișul Repede. În față, era locul de parcare generos, destinat creaturilor de metal ale drumeților.

În interior totul strălucea de eleganță și rafinament: Recepția hanului,bine instruită în a comunica cu oamenii,  primea călători și din alte popoare. Restaurantul numit de localnici “The Hub” pentru negustori cu mâncăruri gustoase sau Syrah, restaurantul pentru evenimente erau în apropiere. Nu am putut să nu remarc și atmosfera relaxantă creată de muzică.

-Bună ziua tinere domn, bine ai venit la Ramada Oradea! mă întâmpină cu un zâmbet cald domnișoara de la recepție. Fă-te comod și bucură-te de șederea la noi! Hanul are cele mai bune servicii pe care ești invitat să le încerci! Servește o bomboană înainte să te retragi în cameră.

-Mulțumesc domniță, răspund eu, plăcut surprins de amabilitatea ei.

Așa deci, îmi spun în gând. Ramada emană prosperitate nu doar prin condițiile luxoase ci și prin felul în care personalul te face să te simți!

Hotel Ramada Oradea
Îmi iau cheia și mă îndrept spre camera mea, una dintre cele 121 puse la dispoziție de hangiu. Patul moale, așternuturile fine, instrumentele de comunicare, modul de iluminare al camerei și micile obiecte de îngrijire a hainelor din dulapuri îmi confirmau prima impresie: atenția pentru detalii și calitate.

Cu harta  în față, îmi stabileam trasee către obiectivele importante ale Oradei! Biserica cu lună, Primăria, Palatului Vulturului Negru sau Piața Ferdinand plină de simboluri ale orașului sunt doar la 10 minute de mers pe jos!

Dimineață de dimineață, micul dejun era delicios. Fructe și legume felurite, mâncăruri locale, ceaiuri de pe diverse meleaguri aduse și multe alte bunătăți abundau în bufetul pus la dispoziție pentru oaspeții hanului.

Hotel Ramada Oradea
Zilele următoare au fost aglomerate pentru mine. Toată ziua eram într-un dute-vino ca să fotografiez și să scriu cât mai multe în jurnal despre Oradea.

Când oboseala se acumula, Riserva, micul “lac” amenajat la ultimul nivel al hanului era o binecuvântare.

 

Apa caldă a lacului, sauna și tratamentele pe baza licorii zeilor mi-au reîmprospătat forțele. Nu am să uit că de aici am văzut panorama de noapte a orașului inundat de lumini.

Hotel Ramada Oradea
-Ziggy, îmi spune un alt călător venit la han, se zvonește că Riserva este primul salon de tratament pe bază de vin de pe meleagurile pe care tu le străbați.

-Spune-mi mai multe! Îl îndemn eu nerăbdător.

-Ei bine, boabele de struguri și vinul se folosesc aici în tratamente! Prin vinoterapie pielea devine mai fină, organismul se purifică și nu mai îmbătrânește atât de repede.

Călătorul venise de mai multe ori la han și se arătă foarte mulțumit de serviciile primite.

-Băiete, continuă el, cred că ai observat că vine multă lume aici iar hanul prosperă. Știi de ce?

-Să fie ceva legat de arta servirii ?

-Întocmai, zâmbi călătorul. Acolo este preocupare pentru a servi oamenii cât mai bine, prosperitatea financiară curge. Este o lege a universului!

Tot el îmi arată și sălile pentru conferințe. Elegante, spațioase, bine iluminate, sălile de mărimi diferite găzduiesc evenimente ale negustorilor sau celor care învață să vorbească în public!

Hotel Ramada Oradea
Iată că după câteva zile a venit și vremea plecării…Ramada Oradea îmi rămâne în amintire prin serviciile excelente, personalul prietenos și sentimentul de prosperitate pe care îl inspiră.

Date contact

  • Calea Aradului, Nr. 9, Oradea


  • +40 359 40 33 33


  • reservations@ramadaoradea.ro


Echipa Zig Zag prin România