Hoţi sau comori în Grota Haiducilor din Băile Herculane?

Vizitarea Grotei Haiducilor (cunoscută și sub numele Peștera Hoților) e o evadare din lumea urbană. La capătul scărilor, te așteaptă intrarea principală care te invită într-o experiență labirintică. Imediat ce pătrunzi în întuneric, gândul îți fuge la omul din peșteră. După descifrarea semnelor de pe pereții săi, descoperi o altă despicătură în munte. Dincolo de ea, măreția verdelui și a sălbăticiei.

Sissi: amintirea vie ce se păstrează la Vila Elisabeta

Vila Elisabeta – o invitație în lumea bunului gust Imaginează-ți o casă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, care a fost vizitată de oameni însemnați. O casă care a fost sursa de relaxare și încântare a unei împărătese.

Descoperă cătunele Scărişoara şi Ineleţ -Un colţ de paradis, la o scară distanţă!

Scărişoara şi Ineleţ - un colţ de paradis, dincolo de nori “ Binecuvântaţi să fiţi voi ce urcaţi pe acest munte şi să nu uitaţi că Dumnezeu este cu voi în fiecare clipă.”

Spectacolul lichid din centrul Reşiţei: Fântâna cinetică

Când două idei se întâlnesc din ele poate rezulta o altă idee...

Zig Zag la “Bănărie”: O vizită la Muzeul Monetăriei Imperiale din Oraviţa

Ne amintim de senzaţia pe care o ai când găseşti o monedă străină, uitată pe stradă. O întorci pe ambele feţe curios. Te zgâieşti la simboluri şi ţara din care provine. Vrei să afli ce valoare are iar dacă eşti colecţionar devii imediat noul ei proprietar...