Redirectioneaza 2%! Zig Zag prin Romania

Prin simpla completare a unei hârtii poţi sprijini financiar dezvoltarea educaţiei şi a turismului în România!

Cum?

Redirecţioneză 2 % din impozitul pe venit către Asociația Zig Zag prin România. Banii strânşi vor fi folosiţi în crearea de proiecte, în fiecare judeţ, pe două mari direcţii:
  • dezvoltarea turismului românesc.
    Vom crea ghiduri turistice, broşuri, variante de trasee turistice noi, materiale foto-video de prezentare, parteneriate cu asociaţii turistice locale şi multe altele.
  • educaţia non-formală.
    Ne propunem implementarea de proiecte pentru formarea și dezvoltarea continuă a tinerilor la nivel personal și profesional: ateliere de formare pe diverse teme sau evenimente educaţionale.
    De asemenea, fondurile vor fi folosite pentru scrierea şi editarea cărţilor despre oamenii de seamă ai fiecărei zone.

Cum redirecționezi doi la sută?

Pasul 1
Completezi formularul 230 ( dacă în 2016 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 ( dacă în 2016 ai realizat și alte venituri – din salarii sau activități independente sau numai din activități independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc). Formularele sunt deja completate în prealabil cu datele organizației.

Pasul 2
Trimite formularul la Administrația Financiară de care aparții până la 25 Mai: Formularul se poate depune direct sau se trimite prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:
Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu direcționezi acești 2 %, banii rămân statului.
Adresele Administrațiilor respective le poți verifica pe site-ul ANAF.

Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai.
Pentru orice sprijin cu privire la completarea formularelor ne puteți contacta la adresa office@zigzagprinromania.com

În conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”.