Project Description

Trenul-Hotel „Carpatia Express” 

Mesajul companiei/Slogan/Headline

[rev_slider carpatia-express]

Descriere:

Trenul-Hotel „Carpatia Express”

Perioada de funcţionare: 1 mai – 30 octombrie (sau la cerere)

O modalitate originală de cazare pentru cei care îndrăgesc căile ferate sau cei care doresc să trăiască o experienţă deosebită. Garnitura este formată dintr-o locomotivă cu abur, un vagon-restaurant şi două vagoane de dormit produse în DDR pentru căile ferate ale fostei Cehoslovacii.

Pe lângă şarmul autentic al vagoanelor de dormit, „Carpatia Express“ oferă 20 de compartimente, fiecare cu câte două paturi. Numai 50 de metri îi despart pe oaspeţi dimineaţa, de locul de plecare al Mocăniţei spre Valea Vaserului. Trenul-hotel staţionar se află într-o zonă îngrădită şi păzită. Vă stă la dispoziţie şi o parcare gratuită. Pachete de servicii la preţuri atractive vă vor face şederea în Vişeu de Sus de neuitat!

Locomotiva

În fruntea trenului se află o locomotivă cu abur istorică, construită la uzinele Reşiţa., după un model german. Această “piesă” valoroasă, cu care ne putem în continuare mândri, a fost complet restaurată şi renovată la Vişeu de Sus. Ea nu reprezintă doar un monument impozant al trenului-hotel, ci este o bucată de istorie a căilor ferate.

[mashshare]

ZiggY

Date contact

Echipa Zig Zag prin România