2907, 2020

41 de locuri unice de văzut pe timp de pandemie

Încă de la înființare, din august 2014, Zig Zag prin România și-a propus să promoveze România ca destinație turistică și asta, mai ales, printre români. Să ne cunoaștem povestea. Să călătorim nu doar în orașul

1112, 2018

15 lucruri deranjante la o cameră de hotel | Zig Zag prin România

Multe sunt traseele tale, Românie, și ne place enorm de tare să le parcurgem. Bucurându-ne de fiecare sentiment pe care ni-l aduci atunci când te redescoperim.Însă, ne sunt și mai dragi când ne lipsim de

1102, 2016

Hoţi sau comori în Grota Haiducilor din Băile Herculane?

Vizitarea Grotei Haiducilor (cunoscută și sub numele Peștera Hoților) e o evadare din lumea urbană. La capătul scărilor, te așteaptă intrarea principală care te invită într-o experiență labirintică. Imediat ce pătrunzi în întuneric, gândul îți fuge la omul din peșteră. După descifrarea semnelor de pe pereții săi, descoperi o altă despicătură în munte. Dincolo de ea, măreția verdelui și a sălbăticiei.

902, 2016

Sissi: amintirea vie ce se păstrează la Vila Elisabeta

Vila Elisabeta – o invitație în lumea bunului gust Imaginează-ți o casă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, care a fost vizitată de oameni însemnați. O casă care a fost sursa de relaxare și încântare a unei împărătese.

802, 2016

Descoperă cătunele Scărişoara şi Ineleţ -Un colţ de paradis, la o scară distanţă!

Scărişoara şi Ineleţ - un colţ de paradis, dincolo de nori “ Binecuvântaţi să fiţi voi ce urcaţi pe acest munte şi să nu uitaţi că Dumnezeu este cu voi în fiecare clipă.”