Ce „zestre” a pregătit Cornel Boteanu pentru Baia de Aramă ?

„Lasă în urma ta o pagină de istorie”~Cornel Boteanu- profesor de limba română. scriitor Cu toți, de la cel mai mic la cel mai mare, avem nevoie de alți oameni și de amintiri pentru a putea crește frumoși și zdraveni! Cu alte cuvinte, avem nevoie de obiceiuri și povești ca la mamaia acasă.

Roata se întoarce la crama Corcova! Să fie vinuri bune din nou!

Ziggy descoperă secretele licorii zeilor în Mehedinţi! Laurent Pfeffer și Crama Corcova În lung și-n lat, în lat și-n lung. Am nevoie să îmi reîncarc bateriile și nu pot face asta decât prin aflarea unei noi povești. De la un alt om fain.

Scris, chiromanţie, poker.Drobeta. De ce merită să o cunoşti pe Ileana Roman?

De ce ar trebui să o cunoşti pe Ileana Roman ? Motivul e simplu! E un om al contrastelor dar cu atâtea de oferit...scriitoarea care a adus atât de multă valoare culturală oraşului Drobeta-Turnu Severin. Rămâi cu mine până la sfârşit şi vei afla de ce.

Ce speolog îţi poate povesti ore-n şir despre peşterile din Mehedinţi?

În adâncurile pământului lucrurile se văd altfel...   Acum un an era neimaginabil că pot  cunoaște oameni din domenii atât de diferite, dar în același timp la fel de interesanți.

Domnica Trop, o comoară muzicală a folclorului românesc

Cu un glas rar întâlnit în România sau chiar și în Europa, Domnica Trop este izvorul de apă vie a originilor noastre în materie de muzică.