2212, 2016

Prima dată vă întâlniţi de departe şi nu observi prea multe. A doua oară, zbrrrrr... trece pe la urechile tale! A treia oară te cheamă în propria casă. Mergi. De data asta nu mai scapi! Te înşfacă în braţele sale vânjoase, te strânge cu putere, dar în acelaşi timp cu iubire. Îţi oferă tot ce are mai de preţ. Apoi se strecoară în sufletul tău şi...

2310, 2016

Lacrimi de fericire ( Vf. Pietrosu 2303m ) Dacă vă puneți întrebări legate de titlu. Veți afla răspunsul în rândurile de mai jos 😀 .

1001, 2015

Când ajungi în localitatea Apa, descoperi un nou motiv de a mai vizita ceva nou. De data aceasta e vorba despre Casa Memorială a lui Vasile Lucaciu. A fost o personalitate marcantă a secolului al XIX-lea.

2312, 2014

“V-aducem vestea cea mare, C-azi e zi de sărbătoare” Îmbrăcați în costume tradiționale, cu versurile învățate pe dinafară au pornit dis de dimineață la drum. Colindători din colțuri îndepărtate ale Maramureșului au venit în Baia Mare.

2212, 2014

Cum ar putea ca un grup de oameni să rămână mereu într-o mănăstire ? Fizic e imposibil, dar în Maramureș, lemnul e soluția potrivită pentru cele mai trăznite idei. Mănăstirea Rohia te primește în lumea sa plină de spiritualitate, cultură și artă. Așa se face că un alai de oameni, sculptat cu măiestrie în lemn, stă de veghe la intrarea în muzeul lăcașului de cult. Câteva zeci de chipuri de bărbați și femei te privesc fix.