Secretul Noii Educaţii în România, ştii care este? 17 paşi prin care românii trec ca să atingă noua educaţie.

În ce mediu trăieşti? O companie? Un job la calculator printre alţi ITşti? Şantier? O familie la ţară? Speli strada? Student la universitate sau elev la şcoală? Taximetrist? Voluntar într-un ONG?  Vânzător la o bancă?

Când mai ajungi acasă? Află de ce primim deseori această întrebare

„Mai ajungeţi şi acasă?” suntem întrebaţi. „Mai ajungem, răspundem noi sincer. De Crăciun, de Paşte...” Noi oferim un răspuns intuitiv, presupunând deja la ce se referă interlocutorul nostru. Cu toate că noi ne considerăm deja

Cum să călătoreşti fără bani? Secretele unei vacanţe de lux!

Afli aici cine este personajul din imagine. Revine tocmai din Botoşani. Ce zici? Crezi că e posibil să călătoreşti fără bani şi să trăieşti în lux în acelaşi timp? Cum sună asta? :))

Când vrei plăcintă, cere plăcintă! Despre abilitatea de a cere

Sursă: http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/placinta-cu-branza-si-urzici.html Ți-e poftă de plăcintă? De care vrei? Cu mere, brânză, varză, cartofi, ciuperci sau spanac? 🙂 Avem di tăti! Nu de puţine ori în Zig Zag prin România am primit plăcintă,

Ești un vagabond sau un om liber? Mesaj pentru cei descurajați.

Privirea ta e fixată doar într-un punct. Totul în jurul tău e ceață. Oamenii trec. Tu rămâi nemișcat. Din când în când culoarea, mersul sau sunetul unuia te face să-ți focalizezi privirea. Pentru puțin timp.