Project Description

Hotel Bucovina Severin Hotel Bucovina Severin

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

Hotelul BUCOVINA SEVERIN Suceava are o traditie impresionanta de peste 30 de ani în domeniul furnizarii serviciilor de cazare în Suceava. Amplasamentul are o valoare deosebita, hotelul gasindu-se într-o zona intens populata, pe artera principala a municipiului resedinta de judet, în vecinatatea principalelor obiective turistice (Manastirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, Cetatea de Scaun, Hanul Domnesc) si administrative (Prefectura, Trezoreria, Primaria) ale Sucevei.

De-a lungul existentei noastre, am reusit sa ne ridicam de fiecare data la nivelul exigentelor vizitatorilor nostri. Fie ca au fost înalte delegatii politice interne si internationale, fie ca au fost simpli turisti, cu totii au plecat multumiti de serviciile de cazare si de restaurant oferite, multi revenind cu placere.

Hotelul BUCOVINA SEVERIN se ofera nu doar ca un minunat loc de popas ci si ca un ambient ideal pentru conferinte, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Zig Zag prin Suceava – Hyperlapse

Trecând prin dulcea Bucovină, spectacolul naturii îţi încântă ochii. Mănăstirile pictate, de piatră sau din lemn, sunt loc de pelerinaj pentru suflet. Monumentele, statuile sau cetăţile îţi aduc aminte că aceste meleaguri au o istorie aparte: Bogdan Vodă, Ştefan Cel Mare, Alexandru Cel Bun şi alţi domnitori le-au protejat de atacuri străine şi le-au făcut să prospere.
În judeţul Suceava, te întâlneşti cu oameni de toate felurile. Muncitori şi activi din fire, te surprind cu poveştile şi tradiţiile lor…şi mai ales prin mândria de a fi bucovinean.
Aceasta este Suceava aşa cum am cunoscut-o noi !

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Bulevardul Ana Ipatescu nr. 5, Suceava 720042


  • (+4) 0230 520 250


  • contact@hotelbucovina.ro


Echipa Zig Zag prin România