Project Description

Pensiunea Anastasia pensiunea_anastasia

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

Fiind amplasata intr-o zona linistita, pitoreasca, la poalele varfului Toaca, Pensiunea Anastasia beneficiaza de o locatie aparte, chiar in inima Bucovinei.Cadrul este mirifc, reconfortant, la doar cateva minute de obiectivele turistice ale statiunii, printre care Manastirea Hmorului si Manastirea Voronetului.

Pensiunea noastra este clasificata la categoria de 3 stele, datorita confortului si serviciilor de calitate oferite clientilor.Cladirea imbina aspectul rustic cu dotarile interioare ultra moderne, satisfacand astfel cerintele dumneavoastra, printr-o atmosfera primitoare, intima, care va imbie sa petrececlipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Pensiunea Anastasia, una dintre cele mai frumoase pensiuni din statiunea Gura Humorului, dispune de locuri de parcare, o curte de 600 m2, un foisor in care se poate servi masa, gratar pentru barbeque, balansoar si loc de joaca pentru copii.Toate acestea sunt strajuite de un deal imbracat vara de mireasma florilor de camp, de unde se poate admira panorama Humorului si a Voronetului.

La parter se afla un living cu semineu,  spatios, 40 m2, complet utliat, canapele, sala de mese 20 pers.TV-cablu 43 de canale, combina muzicala, acces internet, oferindu-va tot confortul petrecerii unui sejur relaxant in familie sau organizarii de mese festive pentru grupuri.

Bucatari, de 10 m2, imbina mobilierul elegant, modern, cu accesorii ultra moderne(frigider, aragaz, cuptor cu microunde, toaster cafetiera), oferind conditii conditii excelente pentru a savura micul dejun in familie.

Pensiunea dispune de 4 camere duble(matrimoniale) si doua camerae triple.Fiecare camera dispune de baie proprie (cabina de dus, uscator de par).

Zig Zag prin Suceava – Hyperlapse

Trecând prin dulcea Bucovină, spectacolul naturii îţi încântă ochii. Mănăstirile pictate, de piatră sau din lemn, sunt loc de pelerinaj pentru suflet. Monumentele, statuile sau cetăţile îţi aduc aminte că aceste meleaguri au o istorie aparte: Bogdan Vodă, Ştefan Cel Mare, Alexandru Cel Bun şi alţi domnitori le-au protejat de atacuri străine şi le-au făcut să prospere.
În judeţul Suceava, te întâlneşti cu oameni de toate felurile. Muncitori şi activi din fire, te surprind cu poveştile şi tradiţiile lor…şi mai ales prin mândria de a fi bucovinean.
Aceasta este Suceava aşa cum am cunoscut-o noi !

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Poalele varfului Toaca, Gura Humorului, Suceava


  • 0230/231045 / 0745644998


  • cazare@pensiuneaanastasia.ro


Echipa Zig Zag prin România