Project Description

Pensiunea Aurica pensiunea_aurica

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

Pensiunea este structurata pe 2 nivele si mansarda avand 7 camere si 14 locuri.

In apropiere se pot vizita:
– Manastirea „Sfanta Ana”
Manastirea „Sfanta Ana” din Rohia este cel mai cunoscut obiectiv turistic in regiunea Tara Lapusului. Aceasta a fost construita in 1926 de catre preotul Nicolae Gherman si detine o biblioteca impresionanta, precum si alte valori inestimabile.
– Muntele Satra
Muntele se afla in vecinatatea localitatii Targu Lapus, avand o importanta istorica, dar si religioasa. Se zice ca haiducul Pintea Viteazul a folosit muntele ca loc de refugiu, drept dovada fiind Pestera si Izvorul lui Pintea. La baza muntelui se afla Manastirea Satra, un loc extraordinar de reculegere si meditatie, schitul cu acelasi nume fiind in varful versantului.
– Cheile Lapusului
O drumetie in zona face ca acesta sa fie un minunat loc de recreatie, unde pe langa sporturile extreme – alpinism si rafting, mai poate fi practicat pescuitul, chiar si campingul.
– Bisericile de lemn
Pot fi considerate o emblema pentru judetul Maramures, fiind cunoscute ca adevarate opere de arta populara. Fiecare sat al Tarii Lapusului are cate o biserica de lemn, cea mai reprezentativa fiind Biserica „Sfintii Arhangheli” din Rogoz.
– Muzeul Florian
Muzeul se afla in apropierea localitatii Cernesti, fiind unic pe tara, sculpturi din piatra fiind expuse in natura.

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Targu Lapus, str. Tiblesului, nr. 54


  • 0745 233 796


  • office@musatinii.ro


Oferta unica Pensiunea Aurica
Echipa Zig Zag prin România