Project Description

El QuatrO el_quatro_boutique

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

El Quatro boutique hotel Voronet – Gura Humorului www.elquatro.ro
Pământ al legendelor, unvast muzeu in aer liber, Bucovina este o destinatie turistică bogată in resurse naturale, culturale, istorice si balneare. In aceasta zona dăruită de natură cu un peisajde viseste amplasat El Quatro Boutique Hotel.
El-Quatro Boutique Hotel si-a deschis portile in Iunie 2012, in Voronet – zona idilica din Bucovina. Hotelul este proiectat si realizat dupa un concept de Boutique Hotel, avand dotari de calitate, moderne, dispuse armonios, pentru a creea o atmosfera romantica & confortabila.
Localizat in Voronet, El Quatro Boutique Hotelpoate fi un punct de plecare pentru a vizita Manastirile Voronet, Humor, Arbore, Moldovita, Putna, Sucevita, la Centrul de Ceramica Neagra din Marginea, la Codrii Seculari de la Slatioara sau la Salina Cacica,Casa memoriala „Ciprian Porumbescu”, Cetatea de Scaun din Suceava datand din 1370, Rezervatia Pietrele Doamnei din Masivul Rarau, etc.
Hotelul este unic din punct de vedere al designului interior & exterior si se integreaza frumos in natura inconjuratoare, padurea fiind in imediata vecinatate.
Facilitati: 8 camere si 2 apartamente cu design individual, dotate la standard de 5* Restaurant & Bar cu terase exterioare si semineu Fitness, tenis de masa 2 Sali multifunctionale –pentru conferinte & evenimente private Internet wireless gratuit, cablu TV si climatizare in fiecare camera
El Quatro Boutique Hotel , str. Voronet nr. 30, Gura Humorului, jud. Suceava www.elquatro.ro Contact: office@elquatro.ro ; tel: 0230 708010 ; mobil: 0755 400 112
E
Facilitati El Quatro Boutique Hotel
Cazare Hotelul isi poate gazdui oaspetii in 10 camere: 8 camere si 2 apartamente, fiind perfect integrate in ambientul natural. Locatia si imprejurimile ofera o atmosfera plina de liniste, beneficiind de confortul si facilitatile moderne dorite de orice turist pentru o vacanta relaxanta.
Fiecare camera dispune de materiale rafinate si tematici cromatice distincte, mobilierul fiind creat cu design individual, in diferite nuante de lemn. De exemplu camera Neo-romaneasca are un design cromatic rosu imbinat cu nuante din culorile lemnului de nuc, camera Santorini are o schema cromatica alb-azuriu-gri; camera Voronet are un design ce utilizeaza nuantele „albastru de Voronet”. Va asteptam sa descoperiti fiecare din cele 10 camere ale El-Quatro Boutique Hotel.
Toate camerele permit ocupare in regim dubla & single si posibilitate de pat suplimentar, avand balcoane dotate cu sezlonguri,TV si cablu, WiFi, frigider, baie cu cada, climatizare. Hotelul are 3 etaje si este prevazut cu incalzire centrala, aer conditionat si parcare auto.
Restaurant & Bar Pentru a satisface cele mai rafinate gusturi culinare, El Quatro Boutique Hotel a pregatit pentru oaspetii sai menuri cu produse traditionale folosind retete vechi, ce utilizeaza condimente din flora spontana si ingrediente specifice zonei, completate cu produse si retete renumite inspirate din bucatara italiana, franceza si germana.
Acestea sunt servite oaspetilor sai in restaurnatul cu semineu sau pe terasa in aer liber, iar pentru petreceri dispune de bar &sali individuale de banquet, cu capacitate de pana la 50 persoane (la mese) sau 80 persoane (bufet-cocktail party).
Personalul specializat pregateste delicioase preparate combinate cu vinuri aromate din podgoriile Moldovei sau alte zone viticole renumite, bauturi racoritoare si cocktailuri sofisticate, ce va vor incanta si vor face ca timpul petrecut aici sa fie cat mai agreabil.
www.elquatro.ro
Camera Voronet
Bucovina
Restaurant
Facilitati El Quatro Boutique Hotel
Conferinte & Evenimente El Quatro Boutique Hotel are doua sali de conferinte si reuniuni cu lumina naturala, tavane mansardate, in care pot fi gazduite evenimentele intre 10 si 80 persoane. Seminariile, simpozioanele, dar si evenimentele festive si banchetele sunt garantate de profesionalismul celor care acorda asistenta tehnica, de aparatura moderna din dotare, precum si de restul serviciilor hoteliere ce va sunt la dispozitie in spatii special amenajate pentru pauzele de cafea.
Agrement si activitati de relaxare Pentru relaxare, puteti alege sala de sport, sauna, Jacuzzi, terenul de tenis al hotelului, unde personalul nostru va va indruma si va pune la dispozitie logistica necesara.
Turistii, de orice varsta, se pot bucura de o varietate de activitati specifice zonei: Turism cultural si religios – vizite la manastirile din zona Drumetii montane, vanatoare si pescuit in padurile din imprejurimi, Plimbari cu trasuri ori sanii trase de cai, excursii cu caruta la stanele din vecinatate si prin satele zonei Alte sporturi in natura:echitatie, alpinism, mountain bike, off-road si rafting, sporturi de iarna (schi, sanius) Cure balneare, odihna si recreere
www.elquatro.ro
Sala conferinte & Evenimente festive
Lounge & Coffee break
Restaurant & Bar

Zig Zag prin Suceava – Hyperlapse

Trecând prin dulcea Bucovină, spectacolul naturii îţi încântă ochii. Mănăstirile pictate, de piatră sau din lemn, sunt loc de pelerinaj pentru suflet. Monumentele, statuile sau cetăţile îţi aduc aminte că aceste meleaguri au o istorie aparte: Bogdan Vodă, Ştefan Cel Mare, Alexandru Cel Bun şi alţi domnitori le-au protejat de atacuri străine şi le-au făcut să prospere.
În judeţul Suceava, te întâlneşti cu oameni de toate felurile. Muncitori şi activi din fire, te surprind cu poveştile şi tradiţiile lor…şi mai ales prin mândria de a fi bucovinean.
Aceasta este Suceava aşa cum am cunoscut-o noi !

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Gura Humorului, str. Voronet nr. 30


  • 0230 708.010 / 0755 400.112


  • rezervari@elquatro.ro


Echipa Zig Zag prin România