Project Description

Restaurant Intermezzo TimisoaraRestaurant InterMezzo Timisoaraa

Ristorante Italiano

Restaurant InterMezzo

Descriere:

Cine priveste astazi Piata Unirii observa pe coltul cu str. V. Alecsandri o cladire masiva, cu fatada in stil baroc. Acum 253 de ani cladirea avea doar un parter si un etaj si nu se stie din ce motiv a fost numita „La Elefant”.

 Aici isi avea sediul si celebra cafenea Wendt – citata in scriereile de acum un veac. Aici si-a gasit locatia si restaurantul italian „INTERMEZZO” – alegand subsolul cladirii, o pivnita cu pereti grosi din caramida. Totul a inceput din dorinta de a exista un local unde sa te poti simti „ca si acasa” si pentru placerea de a-ti gazdui prietenii si cunostiintele.

 Restaurantul „INTERMEZZO” isi intampina clientii cu o atmosfera rustica si ofera posibilitatea de a savura cele mai gustoase mancaruri cu specific italian. Localul isi propune sa atraga prin bucataria usoara, care sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi.

 Meniul contine o selectie atractiva de aperitive, supe, fripturi, preparate cu peste sau fructe de mare, diverse sortimente de pizza, precum si deserturi si diferite bauturi.

[mashshare]

Date contact

Echipa Zig Zag prin România