Project Description

Sticletii Bucovinei Sticletii Bucovinei

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

Pensiunea Sticletii Bucovinei

Asa dupa cum bine stiti ca dintre toate mijloacele de a impodobi spiritual si de a forma judecata, cel mai eficace este sa calatoresti. Poate drumurile dumneavoastra vor duce pana la noi, aici unde va veti simti legati de natura ca in copilarie si in acelasi timp sa cunoasteti locuri si oameni care asteapta pe prispa sa va imartaseseasca din din obiceiurile zonei, sa degustati din bucatele alese ale locului si sa va incante cu tot ce cred ei ca e mai bun pentru un calator de departe.

La Pensiunea Sticletii Bucovineiveti uita poate de tot necazul si stresul acumulat pe parcursul vietii si sa va recuperate puterile inspirand aer curat , linistindu-va privirea  cu peisajul locului, imbogatindu-va papilele gustative cu mancaruri  stravechi si de ce nu distrandu-va cu muzica , graiul si buna dispozitie a celor ce va inconjoara.

Avand o structura pe 3 nivele (parter, două etaje şi o mansardă), Pensiunea Sticleţii Bucovinei  pune la dispoziţia oaspeţilor săi o capacitate de cazare de 20 de locuri in 10 camere duble, spatioase, unle cu balcon,  baie proprie echipată modern şi cu stil, restaurant, un frumos salon de cafea şi ceai, o terasă spaţioasă, gradină şi  locuri suficiente de parcare.

Facilităţile de  cazare sunt in asa fel incât să vă simţiţi confortabil şi să uitaţi de griji.Această unitate vă oferă  transport auto,  TV in living, internet wireless, discotecă, parcare, terasă, fermă proprie, grătar, living, frigider,sală de mese, livadă, bar, restaurant.

Specificăm faptul că pensiunea are camerele dotate cu: internet , balcon, incalzire centrală, baie, minibar, TV. Având in vedere toate aceste se mai adaugă şi o frumoasă zona peisagistică ce vă va incânta privirile, dar şi faptul că puteţi participa la cererea dumneavoastră la muncile gospodăririi pensiunii precum ingrijirea florilor, culesul legumelor şi a fructelor de sezon, culesul fructelor şi ciupercilor din  pădurea din apropiere, stânsul fânului in clacă sau la participarea facerii şi degustarea produselor lactate la propia stână.

Zig Zag prin Suceava – Hyperlapse

Trecând prin dulcea Bucovină, spectacolul naturii îţi încântă ochii. Mănăstirile pictate, de piatră sau din lemn, sunt loc de pelerinaj pentru suflet. Monumentele, statuile sau cetăţile îţi aduc aminte că aceste meleaguri au o istorie aparte: Bogdan Vodă, Ştefan Cel Mare, Alexandru Cel Bun şi alţi domnitori le-au protejat de atacuri străine şi le-au făcut să prospere.
În judeţul Suceava, te întâlneşti cu oameni de toate felurile. Muncitori şi activi din fire, te surprind cu poveştile şi tradiţiile lor…şi mai ales prin mândria de a fi bucovinean.
Aceasta este Suceava aşa cum am cunoscut-o noi !

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

Echipa Zig Zag prin România