Project Description

The Gerald’s Hotel the_geralds_hotel

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

HOTELUL TĂU ÎN BUCOVINA
The Gerald’s Hotel
Te face să te simți acasă
Hotelul Gerald’s este situat în apropierea parcului și a primăriei Municipiului Rădăuți. Orașul Rădăuți este una dintre vechile așezări moldovenești, cunoscută încă din secolul XIV.
Hotelul Gerald’s este locul ideal pentru cazare dacă sunteți în vizită la mănăstirile din regiune. Designul contemporan, camerele exclusiviste, spațiile pentru nefumători și The Gerald’s Restaurant, Bar și Wintergarden satisfac toate cerințele clienților noștri. The Gerald’s Hotel Locul unde se întâlnesc profesioniștii Hotelul Gerald’s este partenerul dumneavoastră loial în organizarea conferințelor, seminariilor teambuildings și vă oferă facilități moderne ce constau în 2 săli de conferință modulare
care pot găzdui până la 100 de persoane. Sălile de conferință beneficiază cu generozitate de lumina zilei și aer condiționat precum și de echipament modern de iluminare și sunet. Echipa noastră se preocupă ca evenimentul organizat de dumneavoastră să fie unul deosebit. The Gerald’s Hotel Tradiție, gust, rafinament. Restaurantul stilat este binecunoscut pentru bucătăria internațională și
specialitățile sale regionale. Barul elegant a devenit deja un punct de intâlnire atât pentru oamenii de afaceri locali cât și pentru oaspeții hotelului. Începeți-vă ziua cu un delicios mic‑dejun,
invitați-vă clienții la un prânz de afaceri, întâlniți-vă cu prietenii seara la cină, savurați-vă cafeaua pe terasă sau răcoriți‑vă cu un cocktail delicios. Vă așteptăm cu drag!
The Gerald’s Hotel Lasă-te răsfățat Relaxați-vă în camerele noastre confortabile, echipate și mobilate la cele mai înalte standarde. Echipamentul modern audio-video precum și serviciile de telefonie și date vă vor acoperi întreaga arie de necesități pentru o călătorie de afaceri de succes în zonă.
Camerele au ca dotare standard:
• Baie modernă cu cabină de duș
• Aer condiționat controlabil individual
• Linie telefonică cu acces internațional
• Cablu/Satelit TV
• Acces la Internet
• Mini-bar
• Seif
• Security card system
The Gerald’s Hotel
Descoperiți regiunea Bucovinei
Bucovina reprezintă un teritoriu istoric, care se intinde de la Cernăuţi (Ucraina) în partea de Nord până în Sudul
judeţului Suceava (România). Cele mai importante obiective sunt mănăstirile romăneşti-ortodoxe construite in secolele 15 şi 16, care aparţin patrimoniului cultural mondial înfiinţat de UNESCO. Frescile pictate pe exteriorul mănăstirilor sunt considerate capodopere bizantine, aceste 7 mănăstiri fiind unice în Europa. În zilele de astăzi, Bucovina este un teritoriu de afaceri în dezvoltare nu numai datorită vecinătăţii cu Ucraina. Industria internaţională a prelucrării lemnului cât şi alte companii au ca locaţie de afaceri zona Bucovinei.
The Gerald’s Hotel
Hotelul tău în Bucovina
• Localizat în centrul Rădăuţiului
• La 37 km de Aeroportul Internaţional Suceava
• La 23 km de graniţa cu Ucraina
• La 62 km de Cernăuţi (Capitala Bucovinei de Nord / Ucraina)
• Șapte mănăstiri unice pe o rază de 60 km

Zig Zag prin Suceava – Hyperlapse

Trecând prin dulcea Bucovină, spectacolul naturii îţi încântă ochii. Mănăstirile pictate, de piatră sau din lemn, sunt loc de pelerinaj pentru suflet. Monumentele, statuile sau cetăţile îţi aduc aminte că aceste meleaguri au o istorie aparte: Bogdan Vodă, Ştefan Cel Mare, Alexandru Cel Bun şi alţi domnitori le-au protejat de atacuri străine şi le-au făcut să prospere.
În judeţul Suceava, te întâlneşti cu oameni de toate felurile. Muncitori şi activi din fire, te surprind cu poveştile şi tradiţiile lor…şi mai ales prin mândria de a fi bucovinean.
Aceasta este Suceava aşa cum am cunoscut-o noi !

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Str. Piata Unirii nr. 3, 725400 Radauti, Suceava


  • +40 330 100 650


  • office@geraldshotel.com


Echipa Zig Zag prin România