Project Description

Vila Iulia logo-vila-iulia

Mesajul companiei/Slogan/Headline

Descriere:

Cazare Vatra Dornei Pensiune Vila Iulia***
Pensiunea Vila Iulia*** din Vatra Dornei (judetul Suceava, Bucovina) este o locatie turistica care a adunat peste 10 ani de functionare.

Va oferim cazare într-un loc unde se îmbina în mod fericit clasicul cu modernul, si nu în ultimul rând cu traditia bucovineana, regasita în ospitalitatea bucovinenilor si în specialitatile gastronomice, în cultivarea frumoaselor obiceiuri cu ocazia sarbatorilor si nu numai.

Daca optati sa ne vizitati, o sa va petreceti timpul într-un mod placut, deviza noastra fiind “o invitatie la relaxare” si as adauga ca pe lânga serviciile turistice obisnuite într-o locatie turistica, pe care le mentinem la standarde de 3 stele, veti gasi ceva în plus: mult suflet din partea noastra, a celor care va vom fi gazda, astfel încât sa va simtiti ca niste adevarati oaspeti de seama.

Asadar, va asteptam cu mult drag în coltul nostru de Bucovina..

Zig Zag prin Suceava – Hyperlapse

Trecând prin dulcea Bucovină, spectacolul naturii îţi încântă ochii. Mănăstirile pictate, de piatră sau din lemn, sunt loc de pelerinaj pentru suflet. Monumentele, statuile sau cetăţile îţi aduc aminte că aceste meleaguri au o istorie aparte: Bogdan Vodă, Ştefan Cel Mare, Alexandru Cel Bun şi alţi domnitori le-au protejat de atacuri străine şi le-au făcut să prospere.
În judeţul Suceava, te întâlneşti cu oameni de toate felurile. Muncitori şi activi din fire, te surprind cu poveştile şi tradiţiile lor…şi mai ales prin mândria de a fi bucovinean.
Aceasta este Suceava aşa cum am cunoscut-o noi !

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Date contact

  • Vatra Dornei, 725700, Str. Runc nr. 3c, jud. Suceava


  • +4 0741 261 972 / +4 0230 374 576


  • vilaiulia@yahoo.com


Echipa Zig Zag prin România