Iubesc aeroporturile! Pentru că ele sunt punte între case. Dacă stai să-i privești pe oameni în aeroporturi, toți au ceva în comun: dorul de casă, fie că este vorba despre România sau destinația către care se îndreaptă.

Mi-a spus Ionuț, astăzi, că atunci când a plecat ultima dată în Londra, a cumpărat din magazinul Art&Craft, faimoasele și delicoasele nuci umplute cu care i-a dat gata pe londonezi. Mi-a plăcut expresia!

Mai mult mi-a plăcut că produsele de inspirație românească ajung pe mesele celor din străinătate, în speranța că așa îi determinăm să caute mai mult decât nucile umplute și să ne descopere întreaga cultură.

Pentru că Art&Craft nu s-a oprit niciodată din lansarea pe piață de produse noi care să ne reprezinte cultura, păstrându-și mereu identitatea de iubitori de tot ce înseamnă românesc.

Alegem să scriem, astăzi, despre Art&Craft, pentru că nu cunoaștem alt brand românesc atât de creativ, care să se fi întipărit în mintea noastră ca: cea mai bună alegere în materie de suveniruri și produse cu inspirație românească.


Cu ocazia lansării noului magazin Art&Craft din Băneasa Shopping City, ne-am propus să reamintim românilor despre un brand românesc deosebit.

Și pentru că au existat curioși care ne-au întrebat șoptind: …Cine sunt cei de la Art&Craft?… vă ofer, astăzi, câteva motive pentru care noi și prietenii noștri am fost cuceriți de acești oameni:

1. Este un brand cu o experiență de 16 de ani pe piața de travel retail din România și deține, astăzi, cea mai mare colecție proprie de suveniruri și produse de inspirație românească realizate de designeri și ilustratori români.

2. Fiecare colecție Art&Craft are în spate o poveste sau legendă românească, realizate de ilustratori și designeri români și este imposibil să nu te regăsești într-una dintre colecțiile lor personalizate sau să nu găsești un cadou special pentru cineva drag.

3. Printre produsele din colecția Artă populară vei regăsi ceramica românească, piese vestimentare originale și ouăle încondeiate luate direct de la meșteri populari români pe care Art&Craft îi susține. Oferă, în același timp, garanția artei populare printr-un certificat de autenticitate.

4. Colecția Once upon a time in Romania are la bază poveştile și basmele copilăriei cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene care sunt istorisite şi încă mai pot fi retrăite prin varietatea lor de produse.


Spre exemplu: cana de email care ne amintește de inocența copilăriei și a momentelor când o scăpam pe jos, jurnalul de călătorie cu o copertă ce poartă motive tradiționale, pixurile și seturile de carnețele, set de magneți din sticlă, cutiuțe muzicale, rucsacuri sau tricouri și multe altele pe care le poți descoperi aici.

Foto: Ramona Constantinescu

4. Colecția Vlădut’s Story îi poate însoți pe copii oriunde, deoarece prezintă imaginea lui Vlăduț, vampirașul simpatic dornic de lucruri frumoase (aici regăsim mascota Vladut’s Story, rechizite și bunătăți dulci).

5. Via Delice este colecția cu gust de copilărie unde și-au făcut loc faimoasele nuci umplute, fursecuri, cornulețe umplute, biscuiți, sărățele ambalate într-o cutie concepută cu motive tradiționale din viața românilor de altădată (spatele cutiei este ilustrat cu cărți poștale, prin care puteți transmite un mesaj către cei dragi).

6. Colecția “Bloody Famous” îți aduce în față un alt tip de vampir, unul contemporan, modern, pentru care notorietatea este mai presus decât ideea de vampir: praline cu cremă de alune/cafea, ciocolată diverse sortimente, cană, glob, tricou, șapcă, magnet.

7. Colecția Kisses from Transylvania, pentru doamne și domnișoare, inspirată din romanele cu Dracula ale lui Bram Stoker

8. Dețin un magazin online și livrează atât în țară cât și în străinătate, pentru comenzile, în țară, care depășesc 110 lei transportul este gratuit și oferă 10 % reducere celor care se abonează la newsletter, dar și un cadou surpriză la fiecare achiziție indiferent de valoare

9. În magazinul online găsești o serie de pachete corporate, care se pot personaliza în funcție de dorințele fiecărui client, le găsești EXCLUSIV la ei pe site și au preț mai bun decât achiziționate produsele separat.

10. Plus alte zeci de motive de descoperit și explorat magazinul lor on-line disponibil pe www.artandcraft.ro

Când ți se face dor de românesc… poți să alegi oricând un produs marca Art&Craft, care să îți amintească ție și celor dragi, de unde vii atât de vesel și optimist: din România!

Te invit să îi descoperi în noul magazin deschis în Băneasa Shopping City (etajul 1, lângă zona de restaurante), în magazinele și brand corner-urile Art&Craft din aeroporturile Otopeni, Sibiu, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Iasi, Craiova, Suceava, Bacau si online pe www.artandcraft.ro.

Cu drag,

Cosmina din Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România