Cine este Laura?

Îmi amintesc și acum rochița albă cu bulinuțe roșii, fâlfâind în adierea vântului în timp ce admiram roșeața soarelui și fâșiile subțirele de nori galbeni-rozalii.

Îmi amintesc peisajul care se vedea din balcon, de la etajul șase, în timp ce mă legănam în sus și în jos în scrânciobul improvizat de tatăl meu.

Îmi amintesc discurile de vinil pe care le puneam să-mi cânte Pseudofabula lui Roșu și Negru la pick-up-ul din sufragerie și mama care mai ieșea din când în când din bucătărie ca să mă întrebe dacă nu mi-e frig.

cuplu panseluteÎmi amintesc vizitele la bunicii din Iași când, prin cartierul Podu de Piatră, băieții mă chemau afară la joacă. Veneau sub veranda bunicii de la etajul patru și printre florile de mușcată, panseluțe și altele, propulsau prin tuburile de plastic conuri de hârtie mesagere. Eu nu știam ce se întâmpla. Aruncam un ochi peste marginea balconului și îi zăream pe amândoi, cu ochi jucăuși și chef de hârjoană, pe Cosmin și Paul, vice-campioni la vânătoarea de Laura. Zic „vânătoarea de Laura” pentru că activitatea lor principală era de a mă prinde, pentru că mă fugăreau printre toate cotloanele cartierului din Podu de Piatră, iar când mă prindeau (lucru care se întâmpla rar, foarte rar), stăteau și se uitau la mine. Simțeau bondarii încă de pe atunci că parcă, după ce o prinzi, mai urmează să-i mai faci și ceva, dar nu știau ce. Sâc! 🙂

Orice-aș fi gândit atunci despre experiențele din copilăria mea, acum zâmbesc și sunt convinsă că am avut o copilărie frumoasă.

Întâmplător că ți-am împărtășit tocmai aceste episoade din viața mea? Deloc. Te invit să mă cunoști așa cum sunt: o visătoare-romantică de tip flu-flu, îmbrăcată în rochiță albă cu buline roșii, crescută într-o familie unită și iubitoare.

cu mamaMama mea este medic şi semi-maratonistă, iar tata este trainer pe dezvoltare personală şi parapantist.

Mama m-a învățat să fiu vindecător, să am credință în viață și iubire față de oameni, iar tupeul, abilitățile de persuasiune, leadership și vânzare le-am preluat de la tata. cu tata

Jovialitatea, intuiția, spiritul de aventură și imaginația sunt elemente cu care am venit încă de la naștere. Acestea mi-au îmbălsămat unicitatea și m-au ajutat să-mi conturez feminitatea.

Îți mulțumesc că ai citit aceste gânduri de început. Asta înseamnă că vrei să mă cunoști mai bine și o vei putea face în continuare. Urmează noi articole, în care îți voi împărtăși detaliat diverse experiențe, gânduri și stări din călătoria în Zig Zag prin România.

Detalii la zi despre călătoria noastră găsești pe fun-page, blog și site.

Iar dacă te inspiră proiectul nostru, îl poţi susţine aici: http://goo.gl/Du9kAy!

Aventura continuă! Păstrăm aproape! 🙂

Laura Chihaia

[mashshare]

ZiggY

Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.Aici va aparea parerea lui ZiggY.

Echipa Zig Zag prin România