Nu ratăm ocaziile speciale prin care putem să susținem produsele prietenilor de la Romanian Art and Craft  care sunt mereu creativi. De fiecare dată când avem această oportunitate anunțăm apariția unui nou produs la care ei muncesc cu drag și spor. Astfel, împreună ne-am decis să sfidăm aerul de toamnă care începe să își facă apariția de câteva zile și să prelungim vara.

Chiar astăzi au lansat tricourile din bumbac, colecția Once upon a time in Romaniainspirate din basme celebre din folclorul românesc, de care sigur ai auzit: Harap Alb, Prâslea cel voinic și merele de aur, Fata babei și fata moșneagului.

Aceste tricouri sunt ideale, în primul rând pentru fetele care se cufundă în basmele viselor și uită să se mai reîntoarcă. (Le găsești aici).

Băieții nu au fost uitați, așa că din cadrul colecției Transylvania li s-au pregătit tricouri Polo din bumbac cu textul Dracula welcomes you! Restul este imaginație. (Le găsești aici pe maro și negru).

Dacă ți se potrivesc nu ezita să folosești la achiziționare codul zigzag, pentru că vei avea o reducere de 20 % și de ce nu, să distribui mai departe printre prietenii tăi.

Susținem Romanian Art and Craft, susținem inspirațiile din poveștile românești,

Cosmina de la Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România