Când copacii și dealurile încep să prindă culorile toamnei, știi sigur că vara face loc următorului anotimp. Și cum după fiecare sfârșit există un nou început, finele lunii August ne amintește că nu mai este mult până la primele zile de școală.

Flori, fete și băieți cu părul pieptănat sau prins în codițe, îmbrăcați în uniforme de școală, emoționați și nerăbdători, toți vor fi pregătiți de întâlnirea cu învățătorii care le ghidează pașii în noul an școlar.

Cu această ocazie, vă facem și noi cunoștință cu Vlăduț, un vampiraș modern, urmaș al contelui Dracula, dar cu un rol pozitiv în viața copiilor. Este cel care aduce zâmbetul pe buze și bucuria în ochii copiilor când văd ce le-a pregătit pentru noul an școlar.

De la gustările delicioase ale școlarului, diverse accesorii creative și până la rechizite, toate aceste produse de inspirație românească sunt pregătite de mânuțele gingașe ale lui Vlăduț. Agende, pixuri, penare, ghiozdane, accesorii pentru prânz, dulciuri și ciocolată, tricouri, brelocuri, sau chiar păpușa Vlăduț, realizată manual în România.

El își dorește ca fiecare copil să iasă în evidență deoarece produsele sale au design propriu Art and Craft și se găsesc doar la el, ceea ce îl face special.

Te învață să nu le ții doar pentru tine ci să le împarți cu cei dragi, familia sau colegii de școală.

Cu ajutorul produsele create de el, folosind rețete autentice, el păstrează tradiția și duce mai departe amintirea copilăriei. Garantează pentru fiecare produs în parte deoarece le verifică personal pe toate înainte ca ele să ajungă în mâinile tale.

A creat și un pachet special care se numește Back to School pe care te îndeamnă să îl descoperi aici.

 

Toate produsele Vlădut’s Story dar și alte colecții speciale, le găsiți online,  în magazinele Art and Craft din aeroporturi sau noul magazin din Bănească Shopping Mall București (etaj 1, zona Food Court).

Cu drag de călătorii și produse de inspirație românească,

Cosmina din Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România