Primăvara nu contenește să își facă simțită prezența, mai ales în primele ore ale dimineții când soarele iese timid de după deal. Ne aflăm pe Valea Slănicului unde am oprit la prima destinație din traseul nostru prin țară.

Nu este un secret faptul că unitățile de cazare de tipul cabanelor A frame prind foarte bine publicului larg iar KubiA se pare că s-a integrat destul de repede în peisaj oferind oaspeților un concept de cazare cu design nordic extrem de atractiv.

Oferta de cazare 

Mini-complexul KubiA este format din două case de vacanță, diferite ca forma dar apropiate în concept, ce îmbină armonios rusticul cu modernul. Ideea de self-check-in m-a relaxat din prima permițându-ne libertatea să ajungem la orice oră din zi fără a deranja gazdele.

Amplasat cum nu se putea mai bine,  la câțiva km de centrul stațiunii Slănic-Moldova, în apropierea pârtiei de Schi și cu o priveliște superbă asupra Văii Slănicului, aici te bucuri cu adevărat de confort și intimitate. Dotat cu o terasă, grătar și foișor șederea de două zile cu cei mai buni prieteni este pe cale de a devenit o vacanță bine meritată.

Cabana A frame deține un spațiu generos de 47 de mp, cu două dormitoare și un living unde se pot caza confortabil 4 adulți și 2 copii.

Tiny Modulo situată lângă cabana A-frame are o capacitate de 2 adulți, este compusă dintr-un dormitor, bucătărie utilată și baie, având o suprafață utilă de 14 mp, oferind o experiență inedită cuplurilor în mod special.

Pentru a completa experiența superbă trebuie să menționez că ferestrele ambelor cabane sunt mari și oferă o priveliște deschisă spre natură, o încântare pentru ochi atunci când te trezești dimineața pentru a privi apusul.

Confortul paturilor, curățenia și atmosfera călduroasă a cabanei sunt câteva dintre aspectele incontestabile ale șederii noastre aici. Printre facilități veți regăsi și: WiFI și TV cu abonament Netflix, cafetieră și o bucătărie complet utilată.

Printre atracțiile și obiectivele turistice din zonă vă puteți bucura de: Pârtia de schi Nemira, traseul 300 de scări parcurs și de noi acum ceva timp, parcul din Slănic Moldova, salina Târgu Ocna și Barajul Valea Uzului.

Prețuri și rezervări:

Cabana A frame: 500 lei/ noapte în timpul săptămânii, 600 lei/noapte în weekend

Tiny Modulo: 225 lei/ noapte în timpul săptămânii, 275 lei/noapte în weekend

Rezervările se fac pe minim două nopți, online cu posibilitatea achitării direct cu cardul iar la check-in veți primi un cod de acces transmis prin SMS înainte de sosire. Aveți la dispoziție un restaurant situat la doar 150 m de locație sau multe alte opțiuni de servire a mesei în stațiunea Slănic Moldova.

Cu drag de călătorii,

Cosmina din Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România