Ora 17:57.

5 oameni în sală. Dumitru şi cu mine stăm ca pe ace, întrebându-ne unde sunt oamenii.

– Dumitru, începem la 6 fix, da? întreb eu pe moderatorul serii. Chiar dacă oamenii mai întârzie, noi ne ţinem de promisiune şi suntem punctuali.

– Da, normal, îmi răspunde Dumitru hotărât.poza moderator si sufleur

– Aşa, bravo! susţin eu ferm.

Ora 17:59.

– În câteva clipe începem, anunţă Dumitru.

Ora 18:00. Oamenii intră toţi deodată şi se aşează pe scaune. Incredibil…

Deşi am avut aşteptări de măcar 100 de persoane, iar sala a fost mult prea mare pentru evenimentul nostru Zig Zag prin Gorj, am rămas surprinsă (ca de fiecare dată) să văd că iar am făcut o treabă foarte bună şi au fost oameni care să aprecieze asta. Sau au fost oameni care au considerat că am făcut o treabă bună…

În primul rând, Dumitru a avut o prestaţie îngrijită ca şi moderator, iar eu ca sufleur de moderator pe scaunul de lângă laptop.

poza popularaÎn al doilea rând, Anuţa Mădălina şi Florina Badea au fost nişte dulceţuri care ne-au încântat cu melodiile „Stai noroace nu pleca” şi „Frumos Gorju înfloreşte”. Iar ca lucrurile să se înverzească un pic, l-am rugat şi pe Tavi (Octavian Dănăcică) cu al lui chitară să mişte cercetaşii de pe scaune pentru o „Amintire cu haiduci”.poza chitara cercetasi

În al treilea rând… Ce spectaculos e judeţul Gorj! Am rămas impresionaţi de teaserul artistic lansat la eveniment. Vrei să-l revezi? Vei avea ocazia curând… După ce îl vom completa, îl vom urca în lista noastră de pe youtube! (Deobicei, nu ştim cât durează asta, dar nu uităm niciodată un hyperlapse, chiar dacă ne ia mai mult timp montajul.)

coperta tg jiu englezaÎn al patrulea rând… O PREMIERĂ! Prima noastră carte tradusă în engleză – Zig Zag prin Târgu Jiu sau Zig Zag through Târgu Jiu! O carte care subliniază unicitatea obiectivelor turistice şi autenticitatea oamenilor din Târgu Jiu, prin imagine, poveste şi umor. Felicitări celor care au intrat în posesia ei tipărită sau pdf (fii cu ochii pe mail că vine…)! Ne propunem tiraje de peste 30 cărţi mai mereu, pentru ca toată lumea să le aibe, dar cred că e ceva legat de capacitatea tipografiilor care pot accepta barter doar până-ntr-un anumit număr de exemplare. Hm…

În ultimul rând… atmosferă de prietenie! Mulţumiri şi aprecieri celor prezenţi, care îşi doresc sau chiar acţionează în direcţia dezvoltării turismului gorjean! Sunteţi o „gloată” mică, dar SUNTEŢI! Aşa că fiţi 100%!

Vă îmbrăţişăm într-o…

poya de grup jiu

Poză de grup!!! 🙂 😀

Acum, te provoc cu o întrebare:

În ce fel poţi colabora pentru dezvoltarea turismului sau a educaţiei din Târgu Jiu/Gorj cu invitaţii de la eveniment (Laura Dragu, Mihai Jerca, Adina Adriţoiu, D.D., Mihai Olaru etc.)? Notează-ţi ideile în secţiunea de comentarii şi fă primul pas în realizarea intenţiilor tale.

 

Cu entuziasm,

Laura şi echipa de suflet,

Zig Zag prin Romania!

Echipa Zig Zag prin România