zig zag prin dolj
Olteanul este scurt și la subiect! Iar dacă te miști prea încet, o să facă cercuri în jurul tău doar ca să simtă că înaintează cu viteză maximă.

Vineri, 19 februarie 2016, echipa Zig Zag prin Romania a organizat evenimentul Zig Zag prin Dolj la Hotel Ramada Plaza Craiova. Moderatori am fost eu și Radu. În cele 2h alocate, a trebuit să condensăm cu talent un întreg județ plin de potențial turistic, social, artistic și cultural. Cele 45 de zile de ședere în Dolj au fost suficiente pentru a identifica tenta, stilul oltenesc și energia orașului Craiova. Atunci ne-am zis:

– Trebuie neapărat să fie un eveniment energic, plin de dinamism, la fel ca oltenii!

olteni dinamici

Așa am și făcut. Am umplut evenimentul de energie, ca după o oră și jumătate de moderare să fim copleșiți de colaborarea publicului, dezinvoltura invitaților și implicarea lor în activitățile de dezmorțire. Indivizii erau băgați în priză! Turbo,nu alta! Și o spun cu toată admirația și dragostea!

publicul in priza

Procesul meu de revenire după eveniment (ca să înțelegi mai bine oltenii, căci n-am mai avut de-a face cu un asemenea public):

  • Seara de vineri: După ce am revenit în cameră, eram atât de surescitată că nu-mi puteam convinge mintea să adoarmă.
  • Ziua de sâmbătă: Entuziasmul meu e plat ca lemnul…
  • Ziua de duminică: Mă doare tot corpul și vreau doar să stau întinsă în pat. Rezervorul meu de energie încă se încarcă pentru a atinge nivelul optim de funcționare…

În definitiv a fost un eveniment foarte apreciat. Oamenii s-au bucurat, au aflat lucruri noi și au avut ocazia să ne cunoască mai bine. Deși mai avem până la atingerea excelenței și până la a fi impecabili cu evenimentele noastre, ne bucurăm că am ajuns sănătoși până-n județul cu numărul zece și de nota 10, Dolj! 🙂

La sfârșit, am sărbătorit cu o poză de grup…

poza de grup

***

La eveniment am prezentat un teaser al hyperlapse-ului (1 min). Ești curios să vezi tot Hyperlapse-ul Zig Zag prin Dolj (3-4 min)? Abonează-te pe canalul nostru de Youtube – Zig Zag prin Romania: https://www.youtube.com/user/zigzagprinromania.

Ești angajat sau ai salariu? Direcționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Zig Zag prin Romania. Implică-te și participă la evoluția Doljului și a României întregi! Completează formularul 230 aici: http://zigzagprinromania.com/redirectioneaza.

formular 230

În încheiere, îți voi mai spune un singur lucru. Este ceea ce tot repet de când am venit în Dolj:

I LOVE OLTENI! 😀

i love olteni

Cu drag de România,

Laura din Zig Zag prin Romania! 🙂

 

p.s.: Mulțumim Bogdan Danescu Photography pentru poze și buna colaborare.

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România

Cauți informații despre România frumoasă? Aici găsești postări turistice, fotografii spectaculoase, video dinamice și un strop de motivație de la români!
Echipa Zig Zag prin România

Ultimele postari ale lui Echipa Zig Zag prin România (vezi toate)