Curs intensiv de coaching

Egyesek Coaching Training

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri interesați de un curs de coaching pentru participarea în cadrul proiectului “Egyesek Coaching Training” organizat de partenerii noștri Egyesek Youth Association din Ungaria.

Țări care participă în cadrul proiectului: Ungaria, Bulgaria, Grecia, Estonia, Macedonia, Italia, Romania, Spania

Detalii despre proiect

Egyesek Coaching Training este un curs unic de coaching care oferă instrumentele de bază de instruire și un cadru pentru mentorarea tinerilor prin intermediul voluntariatului. Programul este destinat lucrătorilor de tineret, mentorilor și persoanelor care lucrează cu grupuri. Abordarea de bază este că, în calitate de profesionist care lucrează cu alte persoane, se va reflecta în mod constant asupra noastră ca persoane și asupra metodologiilor de lucru. Prin urmare, acest curs va oferi participanților instrumente de bază de auto-reflectare și în special instrumente pentru a dezvolta o atitudine în care coaching-ul este folosit ca o abordare în lucrul cu tinerii.

Cum îți va fi de folos acest proiect?

➤ Vei învăța și aplica aplica metode, tehnici și instrumente de coaching și de mentorat în munca ta cu tinerii
➤ Vei descoperi ce anume trebuie să îmbunătățești sau să dezvolți în munca ta cu tinerii
➤ Vei identifica abilitățile tale de bază și punctele forte pentru coaching
➤ Vei alege instrumentele și practicile de coaching care se potrivesc stilului tău
➤ Îți vei îmbunătăți capacitatea ta de a auto-reflecție.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vei lucra împreună cu alți participanți din țări diferite, ca o adevărată comunitate. Ca să găsești modalități de a-ți atinge propriul potențial acest proiect îți va oferi diferite activități și ateliere de lucru. Cu fiecare activitate, veți avea șansa să puneți în practică abilitățile de coaching.

Profilul participantului

Cursul este destinată persoanelor care au experiență în lucrul cu oamenii. Experiența noastră a arătat că acest curs este mult mai eficient pentru persoanele care lucrează cu oameni sau grupuri, ca voluntari sau ca profesioniști (de exemplu, mentori, lucrători pentru tineret, profesori, educatori, coordonatori etc.).

Mai multe dtalii despre proiect

Locația: Hollókő, Ungaria
Perioada: 22-31 Mai
Grup țintă: Tineri cu vârste de peste 18 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxă participare: 100 Euro (60 de euro solicitați de Egyesek Youth Association și 40 euro de asociația noastră)

Modalitate de înscriere

Citește cu mare atenție detaliile despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 20.04.2019.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!