No more whispers - Spreading EU goodness

Training Course in Cyprus

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri entuziaști și pasionaţi de dezvoltare personală pentru participarea în cadrul proiectului “No More Whispers - Spreading EU Goodness” organizat de partenerii noștri Dorea Educational Institute.

Țări care participă în cadrul proiectului: România, Cipru, Spania, Italia, Serbia, Georgia, Olanda, Montengru, Cehia, Polonia și Marea Britanie .

În timpul cursului, lucrătorii de tineret sunt instruiți cu privire la modul în care se pot folosi de ei înșiși și mediul lor pentru a crea noi materiale educaționale.

Obiectivele cursului de formare sunt:

➤ Să lase spațiu pentru schimb de bune practici privind sensibilizarea față de UE
➤ Să instruiască participanții cu privire la modul de folosire a diferitelor surse de informații despre UE și cum să le interpreteze
➤ Să creeze valoare și viziune în ceea ce privește munca în domeniul tineretului
➤ Să permită participanților din domeniul tineretului să devină mai conștienți de el însuși ca trainer și mentor prin comunicare (non) verbală, multiculturală și creativă
➤ Să învețe cum să dea și să primească feedback și să o folosească ca instrument pentru a realiza îmbunătățiri
➤ Învățarea diferitelor stiluri de comunicare ca instrument în activitatea tineretului (în special pentru grupul intercultural)
➤ Să încurajeze lucrătorii de tineret să elimine decalajul dintre organizațiile UE și tinerii din UE și din afara UE (să îndrăznească să găsească noi modalități de implicare a tinerilor în activități civice, elaborarea politicilor)
➤Să inspire colaborarea între diferitele culturi
➤Să învețe cum să creeze instrumente promoționale în domeniul tineretului cu ajutorul instrumentelor digitale și în special al rețelelor sociale

Metodele de lucru

Programul va fi construit astfel încât să fie dinamic și distractiv. Principalele metode de lucru sunt bazate pe învățarea prin practicare. Te poți aștepta la activitati non-formale, jocuri și activități în echipă ce au la bază comunicarea, exerciții de creativitate și jocuri de rol. Acest program este finanțat prin programul Erasmus Plus.

Perioada: 19-25 Septembrie 2017
Locația: Limassol, Cipru
Grup țintă: 21-50 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro

Modalitate de înscriere

Dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 20.08.2017 si trimite-l la adresa cosmina@zigzagprinromania.com. Pentru nelămuriri și alte detalii ne poti contacta prin e-mail la zigzagprinromania@gmail.com.

Nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!