Testimoniale Zig Zag prin Romania

Mihaela Tatu
Mihaela Tatu - trainer, vorbitor in public, antreprenor

Sunt minunați, vii, treji, cred în țara lor și își doresc să trăiască în ea decent și frumos. Vor să o facă frumoasă și să o arate lumii așa cum este sau ar trebui să fie. Cu oamenii ei, cu viețile lor, în toată splendoarea în care a lăsat-o Creatorul. Ajutați-i și sprijiniți-le munca pentru că tot ceea ce fac, fac pentru noi. Mulțumesc, Zig Zag prin România!

Pera Novacovici
Pera Novacovici - antreprenor si psiholog

Baieții și fetele de la Zig Zag prin România au un mare numitor comun: curajul. Să pleci prin turneu în România 5 ani, să stai 30 de zile în fiecare județ și să lucrezi pentru a repara imaginea pe care romanii o au despre ei este una din cele mai nobile, îndrăznețe și curajoase aventuri pe care un român le-ar putea face într-o lume în care prea mulți oameni sunt atât de preocupați de propria persoană, fără să realizeze că cele mai mari realizări ale omenirii s-au făcut ‚împreună’ și mult prea rar ‚singur’. Încercarea lor de a unii românii sub alte valori decât cele promovate pe canalele de ‚divertisment’, trebuie sprijinită dupa posibilitățile fiecărui român, de către toți cei care cred în frumusețea, potențialul și renașterea României.

Dorin Popa
Dorin Popa - profesor universitar si oenolog

Viitorul României sunt tinerii! Șansa României sunt tinerii implicați. Echipa Zig Zag prin România este un asemenea exemplu. Au venit la noi acasă și ne-au propus să privim senzaționalul de lângă noi, redescoperindu-ne istoria, clădirile și oamenii. Astfel, am descoperit și noi ce țară frumoasă avem, ce bine că e locuită de tineri frumoși și deștepți așa cum sunt cei din echipa zigzag.

Adrian Pica
Adrian Pica - antreprenor

I-am întâlnit pe cei de la Zig Zag prin România în Arad. Wow! E echipa fantastică. Atâta energie, creativitate și poftă de aventură nu am mai văzut la un grup de oameni. Mă bucur mult că am avut ocazia să îi cunosc, să povestim și să aflu despre experiența pe care o au în aventura lor. Pe mine m-au contaminat cu entuziasmul lor și mi-aș dori să facă acest lucru în cât mai multe locuri din țară, cu cât mai mulți oameni. Le doresc multă baftă acestor oameni minunați!

Calin Iepure
Calin Iepure - vorbitor in public, antreprenor, trainer

Voi redați viață locurilor, oamenilor și întâmplărilor, pe care majoritatatea dintre noi oamenii obișnuiți poate le-am uitat... Mulțumesc Zig-Zag pentru invitație și pentru contribuția voastră la tot ce înseamnă România de mâine!

Balla Geza
Balla Geza - enolog si antreprenor

Eu vreau să vă mulțumesc pentru că încercați să promovați țara noastră, să arătați lumii că avem și multe laturi pozitive. Vă doresc multă baftă în proiectul vostru și vă aștept peste câțiva ani, când veți finaliza călătoria, să stăm la un pahar de vin și să îmi împărtășiți câteva din învățăturile dobândite. Succes și să aveți grijă de voi!

Ovidiu Ciocan - proprietar pensiune Hanul Moara cu Noroc

Zig-Zag prin Romania este un proiect frumos, unul de care țara noastră chiar are nevoie. Avem atât de multe locuri minunate care nu sunt puse în valoare așa cum ar trebui, oameni care au făcut ceva bun pentru România despre care nu știm prea multe... Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să vă întâlnesc, tineri cu suflete frumoase. Am avut multe de învățat de la voi. Vă urez succes în continuare și Dumnezeu să vă ajute să duceți la bun sfârșit misiunea voastră!

Paul Hac
Paul Hac - administrator parc natural Lunca Muresului

De la prima întâlnire îți câștigă încrederea, simpatia și dorința de colaborare. De ce? Habar n-am. Poate e profesionalism, abilitate de comunicare, seninătate, deschidere, sinceritate, frumusețea proiectului lor...? Sau, cel mai probabil, toate la un loc.

Maria Tanasa
Maria Tanasa - antreprenor, autor

Ziggy, un spirit tânăr, plin de entuziasm, cu o puternică viziune, o abordare inedită a frumosului și a valorii, conturează în poveștile sale chipul unei Românii surprinzătoare, fascinantă și strălucitoare. În călătoria sa inițiatică, Ziggy întâlnește locuri cu iz de legendă, precum și personalități contemporane, un cocktail dulce și seducător de întâmplări și oameni ale căror povești conturează portretul unei țări pline de reper și valoare. Acești 14 tineri înflăcărați, surprind în cărțile lor, sâmburi de istorie vie și profundă și te îndeamnă să descoperi, să crezi, să visezi și să îți dorești să călătorești alături de Zig Zag prin România.

Silviu Zetea
Silviu Zetea - patron la Pălinciile Zetea

Se spune că:
- distanța dintre două puncte este linia dreaptă.
- drumul cel mai scurt este cel pe care îl cunoști.
Îndrăznesc să vă propun un drum în ZIG-ZAG pentru a descoperi frumusețile parcursului așa cum ne-a învățat echipa Zig Zag prin România, cărora le mulțumesc și îi felicit pentru activitatea lor. Semnează, un punct pe parcurs, reprezentat de Silviu Zetea.