Reframe my attitude

Curs de dezvoltare personală | Basic Synergy Training

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri entuziaști și pasionaţi de dezvoltare personală pentru participarea în cadrul proiectului “Reframe my attitude” organizat de partenerii noștri Asociatia Vagamongo din Italia.

Detalii despre proiect

Reframe my attitude îți oferă șansa de a-ți identifica reacțiile automate, de a le înțelege și de a dezvolta modalități mai eficiente de a răspunde la acești stimuli și de a interacționa cu oamenii în general. Programul se bazează pe învățarea experiențială și se realizează prin procese și activități care cuprind diferite domenii ale vieții și se axează pe relația cu ceilalți și cu sine.

În același timp, oferă oportunități voluntarilor, tinerilor lideri sau lucrătorilor de tineret care activează într-o organizație neguvernamentală să înțeleagă unde își au rădăcinile comportamentele lor, ce nevoi ascund și cum le afectează viața profesională și personală.

Programul oferă instrumente de coaching pe care participanții le pot utiliza pentru a debloca înțelegeri mai ample despre ei înșiși și modul în care funcționează acestea. Acest lucru le permite să-și transforme atitudinile într-un mod care aduce mai multe succese și împliniri în ceea ce fac și în timp ce interacționează cu oamenii în contexte diferite.

Ce se dorește prin acest proiect?

➤Reducerea agresivității și a conflictelor, învățând să stabilească relații mai armonioase și mai deschise între colegi și cu oamenii.
➤Dezvoltarea mai multor atitudini de cooperare și reducerea competitivității neproductive în rândul colegilor. Acest lucru poate permite planificarea și obținerea de rezultate din care să beneficieze toți actorii implicați.
➤Creșterea încrederii în sine și a respectului de sine, cu o îmbunătățire a capacității de a comunica cu grupul țintă, chiar și cu acele persoane care au comportamente agresive și antisociale.
➤Crearea mentalității deschise către perspective diferite și abordări metodologice diferite, îmbunătățind capacitatea de a învăța, deci capacitatea de a fi la curent.
➤Îmbunătățirea flexibilității față de schimbările care aduc o mai mare adaptabilitate în situații noi și sensibilitate la evenimente neașteptate.
➤Dezvoltarea rezistenței la programele încărcate de muncă sau intense și situații solicitante la nivel psihofizic.
➤Cresterea atenției, constientizării și ingrijirii față de sine, față de propriile nevoi sau visuri.
➤Dezvoltarea atitudinilor pro-active și consolidarea determinării.
➤Dezvoltarea unor mentalități mai pozitive, proactive și de rezolvare a problemelor.
➤Corectarea atitudinilor victimizate și asumarea responsabilității pentru propria realitate.
➤ Vei avea posibilitatea să practici ceea ce ai învăţat

Metodele de lucru

Programul va fi construit astfel încât să fie dinamic și distractiv. Principalele metode de lucru sunt bazate pe învățarea prin practicare. Te poți aștepta la activitati non-formale, jocuri și activități în echipă ce au la bază comunicarea, exerciții de creativitate și jocuri de rol. Acest program este co-finanțat prin programul Erasmus Plus.

Perioada și locația: 4-15 Noiembrie, 2019, Bergolo – Piemonte - Italia
Grup țintă: Tineri cu vârste peste 18 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Contribuție personală: 30 Euro solicitați de organizatori și achitați în prima zi de proiect

Modalitate de înscriere

Citește cu mare atenție detaliile despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 28.09.2019.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!