Inclusive Outdoors

Schimb de experiență international

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri pentru participarea în cadrul proiectului “TInclusive Outdoors” organizat de partenerii noștri Abroadship din Marea Britanie.

Țări care participă în cadrul proiectului: Marea Britanie, Spania, Italia, Grecia, Romania, Croatia, Bulgaria, Lituania, Ungaria, Letonia

Proiectul "Inclusive Outdoors" are ca scop educarea și sprijinirea lucrătorilor din domeniul tineretului, a formatorilor și a educatorilor cu privire la utilizarea activităților outdoor prin crearea de incluziune socială și educație în activitatea lor cu tinerii.

Ce obiective urmărește proiectul

➤ Să reunească 31 de lucrători de tineret, formatori și educatori din 12 țări europene
➤ Obținerea și îmbunătățirea competențelor de folosire a activităților în aer liber ca metodă de incluziune socială în lucrul cu tinerii
➤ Crearea a minimum 20 de activități locale în fiecare țară parteneră axată pe incluziunea socială și învățarea non-formală
➤ Crearea unui video cu scop educativ, de conștientizare și incluziune socială a impactului activităților în aer liber
➤ Realizarea a cel puțin două publicații despre proiect și subiecte conexe pentru a ajunge la o audiență mai largă

Metodele de lucru

Programul va fi construit astfel încât să fie dinamic și distractiv. Principalele metode de lucru sunt bazate pe învățarea prin practicare. Te poți aștepta la activitati non-formale, jocuri și activități în echipă ce au la bază comunicarea, exerciții de creativitate și jocuri de rol. Acest program este co-finanțat prin programul Erasmus Plus.

Etapele proiectului

➤Etapa 1: Mai/June | Pregătirea online de acasă
➤Etapa 2: 11-20 Iunie, 2019 | Sudul Angliei, UK
➤Etapa 3: Iunie-August | Acțiune locală în țara de proveniență
➤Etapa 4: 27-31 August , 2019 | Londra, UK

Alte detalii despre proiect

Grup țintă: Tineri cu vârste de peste 18 de ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: până la o limită de 280 Euro
Taxa de participare: 80 Euro ( 40 euro solicitați de Abroadship U.K. - achitați în prima zi de proiect- și 40 euro de Asociația Zig Zag prin România - achitați la confirmarea locului în proiect )

Modalitate de înscriere

Citește mai multe detalii despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 28.04.2019. Participarea în cadrul proiectului presupune implicarea activă în toate etapele proiectului. Te rugăm să citești cu atenție secțiunea Program.

Nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!