Home is...

Schimb de experiență internațional pe domeniul dezvoltării personale

Asociația Zig Zag prin România caută 6 tineri interesați de un schimb de experiență internațional pentru participarea în cadrul proiectului “Home is” organizat de partenerii noștri Smokinya din Bulgaria.

Țări care participă în cadrul proiectului: România, Bulgaria, Cehia, Grecia, Ungaria, Spania

Detalii despre proiect

De mici copii am fost învățați că ACASĂ este ceva permanent, ceva la care ne intoarcem atunci când simțim nevoia. ACASĂ este de fapt asociat cu stabilitate și certitudine, ceea ce ne lipsește, câteodată, atunci când suntem adulți.

Proiectul Home is... este despre: cunoașterea propriilor limite, redescoperirea forței interioare, creativitate și comunicare. Este despre multiculturalitatea care de cele mai multe ori deschide ușile spre o lume unită și conectată. Este concept să aducă în fața instrumentele prin care putem crea propria noastră stabilitate și certitudine. Acestea de multe ori le găsim în interiorul nostru. Dacă vrei să afli cum poți păstra un sentiment de apartenență la o comunitate și cum te poți simți în siguranță atunci când casa, prietenii și amintirile sunt răspândite în diferite țări, acest program de învățare și dezvoltare personală este pentru TINE.

Cum îți va fi de folos acest proiect?

➤ Se va crea un spațiu pentru experimentare și redescoperire a propriilor limite
➤ Te va ajuta să devii mai încrezător în tine, să iei decizii și să îți asumi riscurile
➤ Îți vei îmbunătăți comunicarea și vei deveni un jucător mai bun în echipă
➤ Vei învăța cum să oferi înapoi comunității și să inspiri pe cei din jur.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vei lucra împreună cu alți participanți din țări diferite, ca o adevărată comunitate. Ca să găsești modalități de a-ți atinge propriul potențial acest proiect îți va oferi diferite activități și ateliere de lucru. Cu fiecare activitate, veți avea șansa să te redescoperi și să te cunoști mai bine.

Când și unde?

Locația: Ravnogor, Bulgaria
Perioada: 2 - 11 July 2019​

Pentru cine este acest schimb de experiență?

Grup țintă: Tineri cu vârste cuprinse între 18-29 ani (Liderul de grup nu are limită de vârstă)
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxa de participare: 100 Euro ( 60 euro solicitați de Asociația Smokinya - achitați în prima zi de proiect- și 40 euro de Asociația Zig Zag prin România - achitați la confirmarea locului în proiect)

Modalitate de înscriere

Citește mai multe detalii despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 30.05.2019.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!