Step Forward

Basic Synergy Training / Schimb de experiență international

Asociația Zig Zag prin România caută 5 tineri interesați de un schimb de experiență internațional pentru participarea în cadrul proiectului “Step forward” organizat de partenerii noștri Synergy Bulgaria.

Țări care participă în cadrul proiectului: România, Grecia, Italia, Lituania, Slovenia

Detalii despre proiect

Step Forward este un program de dezvoltare personală în care sunt așteptați 30 de participanți din 5 țări diferite pentru o experiență dinamică și individuală cu accent pe subiectul sustenabilității. Scopul proiectului este de a creat mai multă sustenabilitate în jurul nostru, atât prin participarea activă a tinerilor într-o societate mai conștientă și responsabilă cât și prin crearea unor soluții sustenabile la probleme pe care le întâmpinăm zilnic.

Proiectul este despre: cunoașterea propriilor limite, redescoperirea forței interioare, creativitate și comunicare. Este despre multiculturalitatea care de cele mai multe ori deschide ușile spre o lume unită și conectată.

Cum îți va fi de folos acest proiect?

➤ Vei descoperi cum să te implici în societate fără să compromiți valorile și nevoile celor din jur
➤ Vei învăța cum să acționezi în ceea ce privește rezolvarea provocărilor cu privire la mediu
➤ Îți vei îmbunătăți competențele în ceea ce privește lucrul cu tinerii și vei descoperi modalități prin care să îi implici activ în acțiunile de sustenabilitate
➤ Vei învăța să te conectezi cu natura și oamenii prin diferite activități
➤ Vei înțelege mai bine lumea în care trăim și provocările pe care le întâmpinăm zilnic
➤ Vei învăța noi modalități de soluționare a problemelor comunității

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vei lucra împreună cu alți participanți din țări diferite, ca o adevărată comunitate. Ca să găsești modalități de a-ți atinge propriul potențial acest proiect îți va oferi diferite activități și ateliere de lucru. Cu fiecare activitate, veți avea șansa să te redescoperi și să te cunoști mai bine.Proiectul conține trei faze pe care le poți verifica în formularul de mai jos.

Când și unde?

Locația: Ravnogor, Bulgaria
Perioada: 17 - 25 Aprilie 2019​

Pentru cine este acest schimb de experiență?

Grup țintă: Tineri cu vârste cuprinse între 18-30 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxă participare: 100 Euro

Modalitate de înscriere

Citește mai multe detalii despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 12.02.2019.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!