Film the Change

Curs de pregătire internațional

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri interesați de producție video pentru participarea în cadrul proiectului “Film the Change” organizat de partenerii noștri Solidarity Mission din Grecia.

Țări care participă în cadrul proiectului: România, Italia, Spania, Bulgaria, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Olanda și Regatul Unit.

Detalii despre proiect

Este un proiect adresat tinerilor pasionați de producția video, care vor să afle cum pot realiza un video de la zero, cu buget limitat și care să fie folosit în contextul social prin realizarea unui video pentru o organizație non-profit din Atena.

Structura proiectului constă în două etape:

Cursul de pregătire internațională (ce va avea loc în perioada 2-10 Decembrie 2018) și urmat de Acțiunea locală ce va avea loc în țară sau în organizația de trimitere (perioada Decembrie – Februarie 2019)

În timpul Cursului de pregătire internațională de 8 zile, vei avea ocazia să:

➤ Te familiarizezi cu noțiuni noi precum “media literacy”
➤ Câștigi cunoștințe practice în producția video în toate etapele ei (pre-producție, producție și post-producție)
➤ Explorezi modalități de promovare și utilizare a videoclipurilor în mediul online
➤ Realizezi un videoclip promoțional pentru o organizație non-profit din Atena
➤ Îți faci planurile de acțiune pentru faza de acțiune locală

În timpul acțiunii locale vei avea ocazia să:

➤ Te implici în organizația noastră (Zig Zag prin România) și să îți pui în practică ablitățile și instrumentele dobândite în timpul cursului din Atena ca o continuare firească a celor învațate în cele 8 zile.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vei lucra împreună cu alți participanți din țări diferite, ca o adevărată comunitate. Să te aștepți la un program intensiv și dinamic. Proiectul se va baza pe implicarea ta totală, ghidată de facilitatori și sprijinită de grup.

Acest program este finanțat prin programul Erasmus Plus.

Locație: Saint Andrews, Atena, Grecia
Grup țintă: Tineri cu vârste peste 18 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro

Modalitate de înscriere

Citește cu mare atenție detaliile despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 23.10.2018.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastră.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!